Connect with us
Statusul Gianinei Corondan: într-o relație complicată … cu TVR! Cum a ajuns să fie pusă pe liber, dar și ”bună de plată”

Vedete

Statusul Gianinei Corondan: într-o relație complicată … cu TVR! Cum a ajuns să fie pusă pe liber, dar și ”bună de plată”

Energica și joviala Gianina Corondan, prezentatoarea pe care parcă o știm parcă de o viață întreagă, chiar dacă n-o mai vedem atât de des la televizor, este bună de plată, după ce TVR a dat-o în judecată.

Gianina Corondan a fost aruncată pe lista disponibilizaților din TVR în anul 2013, iar de-atunci au început problemele, și asta deoarece statutul ei în instituție a rămas mereu incert.

La acea vreme ea a explicat, printr-o scrisoare publică, faptul că a fost opţiunea ei să nu participe la procesul organizat de TVR pentru selecţia angajaţilor, care s-a făcut într-o manieră „primitivă, ca abordare şi credibilitate”.

Mă aflu pe lista de disponibilizaţi nu pentru că nu am trecut testele, ci pentru că eu nu m-am prezentat la selecţie, în cunoştinţă de cauză. Regulamentul spunea că cei care nu se vor prezenta vor fi incluşi în mod automat pe lista celor disponibilizaţi. Mi-am asumat alegerea, deşi cunoşteam consecinţele. Şi nu am fost singura”, spunea Gianina Corondan.

Deși se părea că s-au calmat apele, vedeta a fost dată și ea în judecată. Televiziunea publică i-a solicitat să returneze o sumă importantă, iar decizia luată de judecători pare să fie împotriva simpaticei prezentatoare.

”Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac”, au stabilit magistrații Trubunalului București.

A divorțat după doi ani de căsnicie
Foarte discretă cu viața ei personală, despre iubiții Gianinei Corondan nu s-a știut niciodată nimic. Doar despre mariajul ei scurt, de doi ani, cu Mihai Anton, care i-a fost coleg de teatru. S-a căsătorit cu el în 205, iar în 2017 au divorțat.

Întrebată dacă s-ar mai căsători pentru a doua oară, vedeta nu a exclus această posibilitate.

„Nu pot să zic niciodată, nu mă tentează în mod special. Oamenii care se găsesc, se căsătoresc şi se iubesc ca în prima zi sunt febleţile mele. Mă uit la bătrânei care se ţin de mână la 70 de ani după atâţia ani de căsătorie. E şi o chestie de dar divin, că unora li se dă din prima, nu mai trebuie să caute. Alţii caută. Nici bunicile de la ţară nu mai insistă. Nu mai e demult concepţia asta. Dar şi aici e capcana de a te raporta prin comparaţie. Dacă cineva şi-a gasit perechea nu înseamnă că şi ţie îţi e dat şi poate că alta e fericirea ta, să te arunci în meserie”, a declarat ea într-un interviu mai vechi.

Carieră prolifică în televiziune
În 1995 își începe cariera în televiziune, iar în 2000 se alătură echipei de la Televiziunea Română, unde participă în calitate de reporter – prezentator, actor și scenarist la realizarea unor importante programe artistice de divertisment:

„Ora G”(2000-2004), realizator Elena Ştirbescu;
„Clubul de Comedie” (2004), în regia lui Gelu Colceag;
„Stele de 5 stele” (2004-2005), realizator Ioan Duma (alături de Cosmin Cernat);
„Școala Vedetelor” (2005-2006), realizator Titus Munteanu;
„O tură de aventură” (2006) – alături de Tom Wilson;
„Numai cu acordul minorilor” (2007-2008), realizator Titus Munteanu;
„Televiziunea Copiilor” (2011-2012), realizator Titus Munteanu.
În 2001, prezintă, alături de alte vedete, “Cerbul de Aur”, iar din 2010 până în 2012, concursul muzical “Eurovision”.

Pe lângă emisiunile de divertisment, Gianina participă și la realizarea unor campanii interne de comunicare, precum: Campania de comunicare internă „TVR 55″ în 2011 şi Campania de susţinere pentru Japonia în 2012, la împlinirea unui an de la evenimentele tragice din respectiva ţară.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top