Connect with us
Steliana Sima are coronavirus. Cântăreața nu se simte bine deloc: "Tusea mă ucide"

Vedete

Steliana Sima are coronavirus. Cântăreața nu se simte bine deloc: „Tusea mă ucide”

Cântăreața Steliana Sima este infectată cu noul virus. Cântăreața de muzică populară a declarat că starea ei de sănătate a fost afectată serios de acest virus. Artista a fost aproape de a chema ambulanța, atât de rău s-a simțit. Din nefericire, Steliana Sima nu a făcut parte dintre cei care au avut virusul, dar nu au avut niciun fel de simptom.

Steliana Sima infectată cu noul coronavirus

Cântăreața Steliana Sima se numără printre artiștii care nu au scăpat de infectare cu noul virus. Artista s-a infectat cu coronavirus, și din nefericire, a avut și simptomele specifice acestui virus nemilos.

A descoperit că s-a infectat în urma unui test. Începuse să se simtă rău, a făcut testul, iar rezultatul a fost pozitiv. La un moment dat i-a fost atât de rău, încât s-a speriat și a fost la un pas de a solicitat ambulanța la locuința sa.

Steliana Sima a recunoscut că nu se simte deloc bine și că tusea este cea care îi provoacă cele mai mari probleme. Tot ea a spus că are o stare de oboseală permanentă și că a reușit să-și stabilizeze temperatura care crescuse amețitor.

”Nu mă simt deloc bine. Azi-noapte mi-a fost foarte rău, chiar eram la un pas de a chema salvarea. Am reușit să stabilizez temperatura și tusea, ele mă omoară. Am reușit să o țin sub control, la 37,8. Tusea este cea care mă ucide. Am așa o senzație de a zace. Nu am avut vreo trei zile nici gust, nici miros. Acum mi-au revenit, dar nu înțeleg de ce ”parșivuțul” ăsta de virus a cotit-o iar. În mod normal, după 5 zile ar fi trebuit să mă simt bine”, a declarat Steliana Sima pentru Antena Stars.

Steliana Sima este o cântăreață de muzică populară foarte îndrăgită de români. Steliana Sima este pseudonimul artistic al subcomisarului de poliție Florea Sima Cuța pe care l-a purtat în perioada 1983-1987, când a fost cunoscută pentru activitatea sa de interpretă de muzică populară din zona Romanați, ca angajată a Ansamblului „Rapsodia Oltului” din Slatina, perioadă în care a activat și la Ansamblul „Plaiurile Oltului”.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top