Connect with us
Actrița americană Tori Spelling, în vârstă de 43 de ani, a anunțat că este însărcinată cu Dean McDermott și că așteaptă al cincilea copil!

Vedete

Știrea momentului în showbiz! Actriță celebră, ÎNSĂRCINATĂ la 43 de ani!

Celebra actriță americană Tori Spelling, cunoscută publicului larg ca Donna Martin din Beverly Hills 90210, a anunțat că este însărcinată cu cel de-al cincilea copil

„Nu mă aşteptam. Pot spune că a fost o surpriză totală, dar întotdeauna ne-am dorit o familie numeroasă“, a povestit Tori Spelling (43 de ani), potrivit revistei People. Tori Spelling este căsătorită din anul 2006 cu actorul Dean McDermott.

Citește și: Actrita celebra, batuta pe plaja de logodnic VIDEO

Citește și: O gravida a facut sex in luna a 7-a. Apoi, a aflat ca bebelusul ei…

Mariajul celor doi a întâmpinat probleme în 2013, după ce o aventură amoroasă a lui Dean a ieșit la iveală și părea că le va distruge căsnicia. Cei doi au reușit să treacă peste momentul greu al relației lor cu ajutorul unui program de terapie de cuplu. Dean a glumit la aflarea veștii că soția sa este însărcinată: „De-abia l-am scos pe Finn din scutece” a spus acesta, cu referire la fiul lor cel mic.

Tori a mai spus că a cincea sarcină a venit la momentul oportun și că își iubește foarte mult soțul și copiii. Vestea vine după ce actrița a pierdut un proces cu American Express, fiind obligată să plătească 38 de mii de dolari companiei de servicii financiare, pentru neplata unei datorii la un card de credit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top