Connect with us
Superbowl 2016. Beyonce, acuzata de propaganda politica

Vedete

Super Bowl 2016. Beyonce, acuzata de propaganda politica

Cantareata americana a fost, cu siguranta, cireasa de pe tort a editie Super Bowl de anul acesta. Prestatia ei stralucitoare a starnit insa reactii controversate si a atras o multime de critici din partea presei internationale.

Cu o audienta de 111,5 milioane de telespectatori, gala Super Bowl a fost inca o data evenimentul principal al anului in Statele Unite ale Americii. Un prilej numai bun pentru artistii invitati sa transmita mesaje subliminale.
http://youtu.be/-5BPfRHX1SE

Multi dintre cei care au privit spectacolul au acuzat-o pe Beyonce ca ar fi folosit show-ul pentru a face o demonstratie referitoare la drepturile persoanelor de culoare. Astfel, dansatoarele sale au fost costumate precum membrii gruparii politice radicale „The Black Panthers” si au format un X in timpul spectacolului, privit ca o trimitere la activistul Malcolm X.

Altii, in schimb, potrivit businessinsider.com, au sustinut ca artista ar fi transmis un mesaj dur impotriva politiei prin show-ul ei si al dansatoarelor sale din timpul cantecului „Formation”.

O serie de imagini ale videoclipului sugereaza mesaje de costientizare a recentelor atacuri violente asupra barbatilor de culoare.

CITESTE SI: Iata cum a cantat Lady Gaga la Super Bowl!

Pe de alta parte, Beyonce nu a ratat prilejul de a anunta un nou turneu mondial. Ce metoda de promovare ar putea fi mai buna decat de pe scena de la Super Bowl?

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top