Connect with us
Surpriză de proporţii la Antena 1. O îndrăgită prezentatoare revine pe micul ecran

Vedete

Surpriză de proporţii la Antena 1. O îndrăgită prezentatoare revine pe micul ecran

Îndrăgita prezentatoare tv Mirela Vaida revine pe micile ecrane începând de luni, 26 februarie, de la ora 14.00. Atunci, îndrăgita prezentatoare îi va întâmpina pe telespectatori din platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”.

Mirela Vaida va fi zilnic, în direct, de luni pânã vineri, între orele 14.00-16.00, unde va afla cât mai multe povești de iubire ale oamenilor care vor să împărtășească din experiența dragostei lor, indiferent cum ar fi ea și în orice ipostază s-ar afla.

“Totul pentru dragoste” este o emisiune care vorbeşte despre dragoste… în toate felurile, cu toate aspectele ei. De la etapele vieţii unui om, la dramele pe care acesta ajunge sã le trãiascã, la povestea de viaţã a acestuia, fie cã vorbim de una de succes sau de momente grele prin care a trecut.

La “Totul pentru dragoste” sunt poveşti cât se poate de reale şi de des întâlnite în viaţa de zi cu zi. Sunt oameni care ne scriu, care ne sunã ca sã îşi spunã povestea, dramele sau pur şi simplu sã împărtășească felul cum au reuşit sã treacã de momentele grele din viaţa de familie.

Mirela Vaida va avea alături de ea specialiști din mai multe domenii

Pentru cã noi nu vorbim despre dragoste doar din perspectiva relaţiei de cuplu, ci şi de cea faţã de copii, de sacrificiile pe care ni le cer ei”, spune Mirela Vaida.

Mirela Vaida va avea alături de ea specialiști din mai multe domenii și împreună vor încerca să găsească soluții la problemele care sunt prezentate.

Mai mult, telespectatorii sunt și ei invitați să își exprime opiniile ori să împărtășească propriile experiențe similare cu cele discutate în emisiune, conform Antena3.

”Zilnic, alãturi de mine vor fi specialişti din mai multe domenii: psihologi şi terapeuţi de cuplu şi familie, specialişti în managementul furiei si al conflictelor, psihosexologi, hipnoterapeuti, traineri şi consultanţi în dezvoltare personală, specialişti în fizionomie, citirea chipului uman şi limbajul trupului, parapsihologi, astrologi şi nu numai, care vor pune întrebãri invitaţilor, vor încerca sã explice de ce s-a ajuns acolo, pentru ca oamenii sã aibã şansa sã înveţe din greşelile altora. Toate aceste poveşti vor fi dezbãtute alãturi de invitaţii mei, specialişti în domeniu, dar şi de telespectatori, pentru cã îi aşteptãm sã fie alãturi de noi, zi de zi, şi sã ne spunã impresiile lor”, mai spune Mirela.

Ce povești impresionante vor fi prezentate de Mirela Vaida în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” și ce soluții găsesc specialiștii la acestea, telespectatorii pot vedea începând din 26 februarie, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 14.00- 16.00, numai la Antena 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top