Connect with us
Andreea Tonciu s-a casatorit

Vedete

Surpriza din plic a Andreei Tonciu: Cati bani a primit la nunta din partea nasilor

Andreea Tonciu a devenit doamna Niculescu, in acest weekend. Andreea si Daniel au organizat petrecerea de nunta la doua zile dupa botezul fetitei lor. Nasii celor doi au fost Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf.

Citeste si: Incident la nunta Andreei Tonciu! Ce s-a intamplat

Citeste si: Prima imagine cu fetita Andreei Tonciu FOTO

Casatoria religioasa e celor doi a venit la doar doua zile de la botezul fetitei lor. Andreea si Daniel si-au unit destinele la biserica Sfanta Fecioara Maria din Bucuresti, acolo unde si-au botezat si copilul. Bruneta a stralucit in rochia de mireasa, insa aceasta a cauzat si un mic incident.

Pentru ca rochia era foarte voluminoasa in partea de jos, Andreea Tonciu nu a putut sa intre in masina. Ea a fost indesata, pentru a putea sa stea pe bancheta din spate. „Nu-mi vine sa cred, nu pot sa stau”, a spus aceasta, potrivit libertatea.ro.

Nasii celor doi, Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf, au fost extrem de generosi cu cei doi si au pus in plic nici mai mult nici mai putin decat 5000 de euro. Si asta nu e tot. Acestia au mai adaigat inca 2000 de euro, cadou pentru micuta Andreei Tonciu, potrivict Click.ro.

An Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf au fost nasi pentru a 47-a oara. Daca la fiecare nunta ar fi fost la fel de generosi, la un calcul simplu vom observa ca se ajunde la 235.000 de euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top