Connect with us
Surpriză neașteptată! Paris Hilton vine în România!

Vedete

Surpriză neașteptată! Paris Hilton vine în România!

România nu se aștepta la așa ceva! Cea mai cunoscută de publicul larg moștenitoare din lume și totodată promotoarea unui stil de viață extrem de exclusivit și opulent, Paris Hilton, vine  la ințiativa Grupului NUBA.

Paris Hilton va susține primul show live în calitate de DJ, în România, joi 5 iulie 2018 la NUBA #Summervibes în București.

Paris Hilton a devenit DJ în urmă cu 5 ani, iar în prezent susține un show săptămânal pe perioada verii, la Ibiza. În restul anului, aceasta mixează în Las Vegas, România fiind ceva cu totul exotic pentru starul internațional.

“Ne dorim să menținem o constanță și o frecvență în ceea ce facem, nu vrem ca prezența unui mega star internațional să fie ceva singular. Pentru clientii Nuba sperăm să devină o obișnuiță să vadă nume celebre, precum Gianluca Vacchi, Paris Hilton, Craig David în locațiile noastre”, a spus Jean Sasu co-fondator NUBA Group.

Pentru ce este cunoscută cel mai bine Paris Hilton

Paris Hilton este cunoscută pentru stilul său extrem de opulent, pentru petrecerile private pe care le susține, avioanele și mansion-urile în care locuiește, colecția impresionantă de bijuterii, haine scumpe sau pantofi, însă puțină lume din Europa cunoaște și faptul că aceasta este un DJ de succes pe plan internațional.

Citește și: Paris Hilton a postat un COLAJ care i-a EMOTIONAT pe toti. Vedeta este foarte trista!

Paris Whitney Hilton (n. 17 februarie 1981) este o celebritate din Statele Unite ale Americii și o moștenitoare a imperiului financiar
constituit din hotelurile Hilton, precum și a celorlalte proprietăți imobiliare ale tatălui său. Pe lângă faptul că este o persoană foarte mediatizată, ea este fotomodel și actriță. Ea a fost descrisă drept o „celebutantă”, un amestec indedit de „celebritate” și „debutantă”.

În momentul de față, părinții săi dețin o casă estimată la 30.5 milioane de dolari în Bel Air, o proprietate de 12.3 milioane în the Hamptons, precum și o casă de 10 milioane pe colinele de la Hollywood (Hollywood Hills) în care ea și sora ei stau pentru a avea parte de intimitate și de acces rapid la cluburile din Los Angeles.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top