Connect with us
Surse: Janet Jackson s-a convertit la islam

Vedete

Surse: Janet Jackson a devenit musulmană

După ce presa a aflat că Janet Jackson va avea un copil la vârsta de 50 de ani, o nouă veste face furori în presa din afară. Cântăreaţa americană Janet Jackson s-a convertit la islam, religia pe care o are soţul ei, omul de afaceri Wissan Al Mana, scrie contactmusic.com.

Jackson a devenit musulmană, conform site-ului mai sus amintit. Vedeta s-a măritat cu omul de afaceri musulman în mare secret, în anul 2012. Apropiaţii cântăreţei susţin că artista din familia Jackson a făcut acest pas important din respect pentru soţul ei.

”Atunci când vizitează familia lui Wissam, în Orientul Mijlociu, ea nu se machiază, nu poartă extensii de păr şi îmbracă haine tradiţionale musulmane. Simte că a găsit o casă primitoare odată cu noua ei religie. A petrecut mult timp studiind această religie”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun.

CITEŞTE ŞI: Cine este actorul care il va interpreta pe Michael Jackson intr-un nou film! Vestea a starnit furie in randul fanilor cantaretului

CITEŞTE ŞI: DEZVALUIRI CUTREMURATOARE LA 6 ANI DE LA MOARTEA LUI MICHAEL JACKSON: Judecatorii sustin ca isi cumpara victimele minore cu 200 milioane dolari

Presa de peste Ocean remarcă schimbările drastice pe care artista le-a făcut în stilul ei de viaţă în ultima vreme. Artista pozase topless pentru revista Rolling Stone, iar în anul 2004, la Super Bowl, vedeta a suferit un accident care i-a lăsat la vedere sânii, în timp ce dansa alături de Justin Timberlake. Unul din sfârcurile cântăreţei a fost expus, astfel, în direct la televiziunea americană.

”Zilele în care executa mişcări de dans lascive şi compunea versuri cu subînţelesuri sexuale au trecut de mult timp”, a adăugat aceeaşi sursă.

Între timp, potrivit unor prieteni din anturajul cuplului, Janet şi Wissam discută în prezent despre numele pe care îl va purta bebeluşul, despre care artista spune că reprezintă ”cel mai bun lucru” care i se putea întâmpla în viaţă.

Speculaţii despre sarcina cântăreţei au apărut în luna aprilie, când Janet Jackson a amânat turneul mondial ”Unbreakable”, spunând că vrea să se concentreze pe plănuirea unei familii cu soţul ei, Wissam Al Mana.

Într-o înregistrare video publicată pe Twitter, Janet Jackson şi-a anunţat fanii că amână turneul mondial pentru că ”a intervenit o schimbare neaşteptată”, notează News.ro.

Janet Damita Jo Jackson s-a născut pe 16 mai 1966, în oraşul Gary, statul Indiana din Statele Unite ale Americii, artista fiind cel mai tânăr copil al familiei Jackson.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top