Connect with us
Tamara Buciuceanu stare de sănătate

Vedete

Tamara Buciuceanu: ”Nu pot să ies din casă”, actrița se simte rău

Tamara Buciuceanu a declarat pentru Wowbiz că are probleme de sănătate și că nu poate ieși din casă. Actrița în vârstă de 87 de ani spune că speră să se simtă mai bine.

“Am zile mai bune și zile mai proaste. Sunt zile în care nu mă simt așa bine, am și eu o vârstă, am și eu problemele mele de sănătate, că orice om. Aș vrea să ies din casă, dar nu pot pentru că e frig.”, a declarat Tamara Buciuceanu pentru Wowbiz.

Tamara Buciuceanu s-a născut la data de 10 august 1927 și a jucat in zeci de filme. Cele mai cunoscute pe care le putem enumera sunt: Titanic Vals, Liceeni sau Liceenii Rock’n’Roll.

Tamara Buciuceanu: “M-a retras pentru că am obosit”

Eu m-am retras din activitate ca să-mi văd liniștită de bătrânețea mea. M-am retras pentru că am obosit, nu mai pot. Vreau să stau și eu liniștită și să am grijă de sănătatea mea. Vin sărbătorile, o să stau cuminte. Vă doresc și vouă sărbători fericite”, a spus actrița pentru aceeași sursă.

Unul din cele mai iubite roluri jucate de doamna Buciuceanu a fost cel al profesoarei de matematică Isoscel.

A jucat pe scenele marilor teatre ale capitalei precum: Giulești, Bulandra, Național și Teatrul de comedie etc. A interpretat-o pe Coana Chirița pe scena Teatrului Național din Iași, scrie Wikipedia.

 

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top