Connect with us
Tania Budi, dezvăluiri despre iubitul ei: „Are exact jumătate din vârsta mea!”

Vedete

Tania Budi, dezvăluiri despre iubitul ei: „Are exact jumătate din vârsta mea!”

Tania Budi are 52 de ani, însă asta nu a împiedicat-o să își găsească un iubit tânăr. Se pare că jumătatea ei este cu 26 de ani mai tănârâ decât ea, dar pe artistă nu o deranjează, ci mai degrabă face toate eforturile să arate extraordinar și se simte bine în pielea ei.

Tania Budi, dezvăluiri despre iubitul ei: „Are exact jumătate din vârsta mea!”

Tania a vorbit în emisiunea lui Măruță de la Pro Tv despre relația cu iubitul ei, cu care este îmăreună de 2 ani și care decurge excelent. „Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem. Și de atunci am rămas împreună. Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea’, a spus Tania Budi în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Tania Budi arată senzațional la cei 52 de ani și pare că nu prea vrea să își amintească câți ani are, ci vrea să trăiască viața la maxim, să copilărească și să se bucure de tot ceea ce o înconjoară.

„A trecut nişte timp pe lângă mine. De la o vreme încoace, având o perioadă atât de bună, încerc să recuperez. Copilăresc un pic. Să nu mai amintim câţi ani am! Prea s-a comentat în legătură cu asta. N-am nicio treabă cu vârsta biologică. Eu sunt anul doi la facultate‘, declara ea.

Tania Budi susține că nu a apelat niciodată la medicii esteticieni, iar aspectul său de invidiat se datorează unui stil de viață sănătos.  „Încă n-am ajuns la injecţii sau la operaţii, totuşi există nişte metode de întreţinere şi prevenire fantastice. În ziua de azi, dacă vrei, poţi să nu mai îmbătrâneşti. Eu mănânc foarte sănătos, iar dacă încep să mă duc şi la sport, atunci chiar că mai încep o facultate peste cinci ani! Cam acesta este spiritul meu acum’, a declarat Tania.

Citește și: Carmen Harra răstoarnă Ziua Îndrăgostiţilor: 13 întrebări prin care să îți testezi IUBIREA

Citește și: Horoscop Neti Sandu 14 februarie 2020. Săgetători au parte de surprize pe plan sentimental

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top