Connect with us
Tatăl Gabrielei Cristea a apărut pentru prima dată public după ce i-a fost amputat un picior. Cei doi copii ai săi nu se interesează de el.

Vedete

Tatăl Gabrielei Cristea, primele declarații după ce i-a fost amputat un picior

Tatăl Gabrielei Cristea apel disperat după ce i-a fost amputat un picior. Bărbatul are nevoie urgentă de o proteză pentru a se descurca. El se plânge că cei doi copii ai săi nu se interesează de el. Singurul lui sprijin este o femeie, care îl ajută și îl susține.

Tatăl Gabrielei Cristea, apel disperat de ajutor după ce a rămas fără un picior

„Sunt acasă la mine, sunt venit de la spital. Într-adevăr mi s-a amputat un picior (…) Ăsta e al cincilea infarct. A fost cel mai puernic. Dacă doamna care este cu mine nu era alături de mine, muream…
Eu am marea obligaţie şi respectul faţă de această doamnă. Îmi perioada cât am stat in spital, ea zilnic a fost lângă mine, m-a ajutat foarte mult şi în ziua în care mi s-a amputat lânga mine. Eu n-am ştiut, ea a stat în uşă, lângă mine.
Medicii au hotărat împreună cu mine, eu i-am cerut doamnei sfatul, ce fac, ca nu avem decât doua posibilităţi, ori îmi amputa piciorul, ori în urmatoarele ore decedam.,” a declarat Eugen Cristea pentru o emisiune tv.

Nici Gabriela Cristea și nici celălalt fiu nu l-au căutat cât a stat internat. Bărbatul care a rămas acum fără un picior nu știe de ce copiii lui nu vor să știe de el.

„Nu stiu daca are vreun motiv să fie suparat, dar e bine sa îi întrebaţi pe ei. Eu m-am săturat să mi se pună tot felul de întrebări. Ei trebuia să mă caute pe mine, iar eu să le raspund cu bunăvoiţă şi mult bun simţ. Nu s-a întâmplat chestia asta” a mai mărturisit Eugen Cristea.

Citește și: Gabriela Cristea vorbește pentru prima dată despre împăcarea cu tatăl său

Gabriela Cristea a vorbit o singură dată despre împăcarea cu tatăl ei.

“Despre declarațiile tatălui meu cu privire la cui îi lasă averea ce pot spune? Fiecare om are regulile lui după care trăiește și evident trebuie să și le asume. Este opțiunea lui cui o să îi dea averea, este viața lui, munca lui și poate să facă ce dorește cu ea. Cât despre împăcarea cu el, nu știu ce să zic, este vorba aia nu spune niciodată, niciodată. O să trăim și o să vedem ce-o să fie”, a declarat Gabriela Cristea pentru Click!

1 Comment

1 Comment

  1. Elena

    2017-01-24T18:43:45+02:00 at 18:43

    Gabriela Cristea,la cit de priceputa pentru viata te dai la tv, intelegi citusi de putin ce pacat comiti prin acest comportament fata de tatal tau(parinti)?
    Se intelege leste ca nu ai credinta de niciun fel!
    Dumnezeu sa iti ajute! ca vei avea nevoie la un moment dat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top