Connect with us
Carmen Șerban a fost furată în Barcelona

Vedete

Tatăl lui Carmen Șerban s-a stins din viață – Mesajul dureros al artistei

Carmen Șerban a primit o veste extrem de grea, tatăl său a murit azi noapte. Extrem de îndurerată artista a publicat pe Facebook, în care și-a anunțat fanii că trece prin momente extrem de dureroase.

Tăticul meu, sufletul meu, te voi iubi mereu! Să ai drum lin și cu Lumină către Cer! Bunul Dumnezeu să îți odihnească sufletul, că de prea mult chin ai avut parte”, a scris Carmen Șerban pe Facebook.

Carmen Șerban: au împlinit 50 de ani de casnicie

Carmen Șerban și-a internat tatăl paralizat în spital. Cântăreața de muzică de petrecere a scris pe Facebook cum se simte acesta.

Astăzi, 5 septembrie, părinţii mei împlinesc 50 de ani de căsnicie. O căsnicie de Aur, cum se zice. Le urez părinţilor mei mulţi, mulţi ani împreună de acum încolo şi multă, multă sănătate. Mândră de ai mei părinţi”, este mesajul transmis de Carmen Şerban pe Facebook.

În trecut Carmen Șerban umbla cu tatăl său prin spitale

Îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere trece prin momente delicate. Carmen Șerban și-a internat tatăl în spital după o perioadă mai dificilă pentru el din punct de vedere al sănătății.

Carmen Șerban, alături de părinții ei

„Astăzi mi-am petrecut ziua alături de preţioşii mei părinţi. Mulţumesc întregului personal de la clinica de recuperare din Dezna, judeţul Arad, pentru atenţia şi respectul acordat părinţilor mei!”, a postat Carmen Şerban în drepul unei fotografii în care tatăl ei se află într-un scaun cu rotile.

Carmen Șerban este nu doar o artistă desvărșită, ci și o româncă extrem de credincioasă. Anul trecut, artista a povestit că tatăl ei se făcuse bine după o infecție datorită rugăciunilor sale la Sfântul Nectarie.

„L-am luat pe tata şi l-am dus la Sfântul Nectarie. E foarte puternic. Eu nu am crezut până nu am văzut. De atunci i s-a oprit puroiul care curgea de luni de zile. Degeaba te rogi dacă nu ţi post o dată pe săptămână. Icoana de la mănăstirea Ghighiu m-a ajutat pentru ce m-am rugat”, a declarat acum un an vedeta.

CITESTE SI: Carmen Șerban trece prin momente grele! Artista s-a despărțit de iubit

Dieta Carmen Serban: Cum a slabit cantareata 8 kilograme intr-un timp scurt

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top