Connect with us
George Burcea a șocat pe toată lumea! Mesaj fulger după cearta cu Andreea Bălan

Vedete

Tatăl lui George Burcea rupe tăcerea: ”Mi se părea suspect, parcă avea privirea aia de speriat”

Tatăl lui George Burcea continuă să dea declarații în stânga și-n dreapta deși fiul său se află în mijlocul unui scandal imens. Pe de altă parte, actorul nu vrea să își ia inima în dinți și să își spună varianta. Doar soția sa a confirmat că se despart și că el este cel care își dorește acest lucru.

Tatăl lui George Burcea rupe tăcerea: ”Mi se părea suspect, parcă avea privirea aia de speriat”

Tatăl lui George Burcea spune că s-a gândit de mult la problemele pe care le are fiul său cu drogurile. Bărbatul a bănuit că ceva nu este în regulă cu actorul

”Când a băut atunci, el era deja agitat până să înceapă să bea. Eu am bănuit. N-am nicio probă, dar bănuiam că ceva nu e în regulă. Ceva, ceva bănuiam și eu. Din comportamentul lui, inclusiv când apărea și pe la televizor, mi se părea suspect, parcă avea privirea aia de speriat. Vă dați seama, el poate să ajungă la un dosar penal fără discuții. Pentru că nu e la consum de iarbă, e la consum de cocaină. Cocaina, heroina… sunt cam nașpa pentru el”, a declarat Nelu Burcea pentru emisiune tv.

Omul mai spune că cel mai mult se gândește la cele două nepoțele ale sale, car enu au nicio vină și nu ar trebui să sufere din cauza părinților lor și a deciziilor lor proaste.

Nelu Burcea a continuat seria dezvăluirilor: ”Nu pot să-i dau eu sfaturi Andreei. Eu o apreciez ca femeie, nu ne-am cunoscut, nu ne-am întâlnit să discutăm. Pe mine mă doare chestia asta, sincer, câte mi-a făcut el mie, sincer mă doare. Câte ar face el, câte mi-a făcut, ați văzut cum m-a făcut în presă, în toate felurile. Din criminal, nemernic, pușcăriaș… dar vedeți, Dumnezeu nu doarme. Sincer să vă spun, eu nu mă gândesc nici la el, nici la ea. Sunt oameni în toată firea, mă gândesc la copilașii ăia. Că, să mă ierte Dumnezeu, ce vină au ei?”.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top