Connect with us
Paris susține că Michael Jackson a fost ucis

Vedete

„Tatăl meu a fost ucis!” – Dezvăluirile fiicei lui Michael Jackson

Paris Jackson, fiica „Regelui muzicii pop, Michael Jackson„, a declarat într-un interviu că tatăl său a fost omorât și că întreaga sa familie știe acest lucru.

Unica fiică a cântărețului, acum în vârstă de 18 ani, a sugerat că moartea lui Jackson a fost o înscenare și că toate indiciile duc spre spre această ipoteză. În primul său interviu, acordat revistei americane Rolling Stone, Paris susține că Michael Jackson spunea deseori că se simțea urmărit și că îi era teamă să nu fie ucis.

„Spunea mereu că sunt oameni răi pe urma lui. La un moment dat a spus: Mă vor omorî într-o bună zi!”, a declarat Paris Jackson.

Fiica „Regelui muzicii pop” este sigură că tatăl ei a fost ucis și susține că toate indiciile conduc spre această ipoteză.

„Toate indiciile ne duc aici. Știu că sună ca o teorie a conspirației, dar fanii adevărați și toți membrii familiei știu că așa a fost. A fost o înscenare”, a mai spus tânăra.

Citește și: Si-a omorat fetitele dintr-un motiv absurd: „Daca eu nu pot sa…”
Întrebată cine ar fi vrut să îl vadă pe cântăreț mort, Paris a spus că mulți oameni, însă nu a precizat exact cine. Tânăra a declarat și că va căuta să se facă dreptate în moartea tatălui ei.

„Este ca un joc de șah. Și eu încerc să îl joc cât mai bine. Asta este tot ceea ce pot să spun momentan”, a declarat fiica lui Jackson.

Michael Jackson a muri în urma unui stop cardiac, provocat de o supradoză de sedative, în iunie 2009. Medicul personal al cântărețului, doctorul Conrad Murray a fost condamnat pentru ucidere involuntară în noiembrie 2011 și condamnat la patru ani de închisoare.
Citește și: Criminalul în serie care a șocat lumea – Un polițist rus a ucis 81 de femei

Fiica lui Michael Jackson a încercat de mai multe ori să se sinucidă și a fost agresată sexual

Paris a dezvăluit și că a încercat de mai multe ori să se sinucidă. Ea a povestit și că a fost agresată sexual pe când avea doar 14 ani, de un bărbat mult mai în vârstă ca ea.

Tânăra nu a vrut să dea multe detalii despre ce s-a întâmplat atunci, însă a precizat că a fost o experiență traumatizantă.

„Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta. Dar nu a fost deloc o experiență bună pentru mine și mi-a fost foarte greu să trec peste asta. Mult timp nu am povestit nimănui ce s-a întâmplat”, a spus tânăra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top