Teo Trandafir, îndurerată la aflarea veștii că Răzvan Ciobanu a murit: „Gândul meu se îndreaptă către mama lui”

29.04.2019
Teo Trandafir, îndurerată la aflarea veștii că Răzvan Ciobanu a murit: „Gândul meu se îndreaptă către mama lui”

Răzvan Ciobanu a murit. Creatorul de modă în vârstă de 43 de ani s-a stins din viață, luni, în a doua zi de Paște. Teo Trandafir este șocată de moartea creatorului de modă.

Citește aici: Preot: Razvan Ciobanu nu va avea parte de slujbă de înmormântare

„Razvan, din nenorocire si socant, e in paza Tatălui Ceresc. Gândul meu se îndreaptă către mama lui, care acum traversează șocul unei vieti. Dumnezeu să-l ierte pe el și s-o ajute pe ea…”, a spus Teo Trandafir.

Citește aici: Adina Buzatu, despre decesul lui Răzvan Ciobanu: Acum se speculează pe tema lucrurilor pe care le-a spus chiar el

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, luni dimineaţa a avut loc un grav accident rutier la ieşirea din localitatea Săcele spre Năvodari.

Citește și: Adina Buzatu, despre decesul lui Răzvan Ciobanu: Acum se speculează pe tema lucrurilor pe care le-a spus chiar el

Un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism, iar din cauza neadaptării vitezei maşina a părăsit carosabilul şi a acroşat copacii dintr-un stufăriş. În urma accidentului conducătorul auto a decedat.

Maşina era condusă de creatorul de modă Răzvan Ciobanu. El se afla singur în autoturism.

Poliţiştii continuă verificările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu avea 43 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *