Connect with us
Teo Trandafir, îndurerată la aflarea veștii că Răzvan Ciobanu a murit: "Gândul meu se îndreaptă către mama lui"

Vedete

Teo Trandafir: „Să ne rugăm pentru Andreea Bălan! Am fost acolo”

Teo Trandafir a amintit astăzi într-o sesiune live pe Facebook de starea de sănătate a Andreei Bălan. Vedeta de televiziune și-a îndemnat fanii să se roage pentru Andreea, indiferent dacă o plac sau nu.

„Să ne rugăm pentru Andreea Bălan. Dadea viață unui copil și în același timp era să plece dintre noi. Eu am fost acolo, aproape de moarte, știu ce înseamnă. Departe de a fi neaparat o admiratoare a ei, mă gândesc la ea și sper să se facă bine foarte repede. Știu că este bine acum și de aceea cu toții trebuie să-i transmitem un gând bun”,a spus vedeta într-un live pe Facebook.

Teo Trandafir la un pas de moarte

Teo Trandafir: „Să ne rugăm pentru Andreea Bălan! Eu știu ce înseamnă să fi aproape de...”

Teo Trandafir: „Să ne rugăm pentru Andreea Bălan! Eu știu ce înseamnă să fi aproape de…”

Citește și:

Teo Trandafir a fost internată 100 de zile într-un spital din Viena, după ce a suferit de pancreatită acută. Inițial Teo a fost internată de urgență la un spital din București, de unde a fost transportată cu avionul la clinica AKH din Viena. Adrian Sârbu a fost cel care i-a salvat viața lui TEO și a fost alături pe toată durata spitalizării.

TEO și-a lansat proiecte noi online

Teo Trandafir  a lansat de curând un proiect nou online. TEOriashow.com este noul site al vedetei Kanal D unde Teo postează, în fiecare zi de luni până vineri podcasturi video sau audio.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top