Connect with us

Vedete

Thalia arată senzațional la 45 de ani. Cele mai noi fotografii cu artista

Thalia reușește să se mențină în formă și să sfideze timpul. Artista arată senzațional la vârsta de 45 de ani. Ea este extrem de activă pe site-urile de socializare, iar pozele pe care le postează o arată într-o formă de invidiat.

Thalia sfidează trecerea timpului

De ani de zile, artista reușește să se mențină în topuri, dar și într-o formă de invidiat. De parcă anii nici nu ar trece pentru ea, artista este la fel de sexy și plină de energie ca la începutul carierei sale.

Thalia a fost considerată ani de zile ca fiind cea mai frumoasă și talentată actriță de telenovele din Mexic. Presa internațională a scris în nenumărate rânduri că artista a apelat la mai multe operații estetice. În mare parte intervențiile chirurgicale ar fi fost făcute în zona feței, pentru a scăpa de riduri.

Cine este Thalia

Puțini sunt cei care știu că numele întreg al actriței este Ariadna Thalía Sodi Miranda. Artista s-a născut pe 26 august 1971 în Mexic.

Citește și: Thalia, moment penibil pe scenă. I s-a deschis fermoarul rochiei

Cântăreața și actrița s-a bucurat de un succes răsunător, care i-au adus și distincții și premii mărețe. Datorită rolurilor din telenovele de succes, Thalia a fost numită „La reina de las novelas” (regina telenovelelor). În plus, albumele sale premiate cu multi-discuri de platită în America Latină i-au adus titluri precum „Diva muzicii latino” sau „Regina muzicii pop”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top