Thalia arată senzațional la 45 de ani. Cele mai noi fotografii cu artista

Ultimul update: miercuri 28 decembrie 2016 12:35 Data publicării: miercuri 28 decembrie 2016 12:35

Thalia reușește să se mențină în formă și să sfideze timpul. Artista arată senzațional la vârsta de 45 de ani. Ea este extrem de activă pe site-urile de socializare, iar pozele pe care le postează o arată într-o formă de invidiat.

Thalia sfidează trecerea timpului

De ani de zile, artista reușește să se mențină în topuri, dar și într-o formă de invidiat. De parcă anii nici nu ar trece pentru ea, artista este la fel de sexy și plină de energie ca la începutul carierei sale.

Thalia a fost considerată ani de zile ca fiind cea mai frumoasă și talentată actriță de telenovele din Mexic. Presa internațională a scris în nenumărate rânduri că artista a apelat la mai multe operații estetice. În mare parte intervențiile chirurgicale ar fi fost făcute în zona feței, pentru a scăpa de riduri.

Cine este Thalia

Puțini sunt cei care știu că numele întreg al actriței este Ariadna Thalía Sodi Miranda. Artista s-a născut pe 26 august 1971 în Mexic.

Citește și: Thalia, moment penibil pe scenă. I s-a deschis fermoarul rochiei

Cântăreața și actrița s-a bucurat de un succes răsunător, care i-au adus și distincții și premii mărețe. Datorită rolurilor din telenovele de succes, Thalia a fost numită „La reina de las novelas” (regina telenovelelor). În plus, albumele sale premiate cu multi-discuri de platită în America Latină i-au adus titluri precum „Diva muzicii latino” sau „Regina muzicii pop”.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii