Connect with us
Thalia, moment penibil pe scenă. I s-a deschis feromoarul pe scenă

Vedete

Thalia, moment penibil pe scenă. I s-a deschis fermoarul rochiei

Thalia a trăit cel mai penibil moment din cariera sa. Artista a vrut să-și încânte fanii și s-a runcat de pe scenă în mulțime. Spectatorii prezenți la concert au susținut-o pe palme, însă la revenirea pe scenă Thalia a avut parte de un mic incident.

Thalia a purtat o rochie scurtă neagră, cu fermoar la spate. După ce s-a aruncat în mulțimea de spectatori, vedeta a revenit pe scenă cu fermoarul deschis.

În video se observă cum Thalia se ține cu mâna de rochie și cere ajutorul unui membru din staff. În timp ce bărbatul o ajută să-și închidă fermoarul, artista nu se oprește din cântat.

Celebra cântăreață, în vârstă de 45 de ani, a cântat în mai multe limbi: spaniolă, engleză, filipineză, franceză și portugheză. Ea este, de asemenea, cunoscută și sub numele de „Regina Pop Latino”.

Ariadna Thalía Sodi Miranda, cunoscută pe plan profesional sub numele Thalía, este o actriță și cântăreață, autoare și femeie de afaceri de origine mexicană, laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard.

Datorită succesului telenovelelor în care Thalía avea rolul principal, ea a fost numită „La reina de las novelas”, iar albumele sale premiate cu multi-discuri de platită în America Latină i-au adus titluri precum „Diva muzicii latino” sau „Regina muzicii pop”.

Pe plan mondial, interpreta a vândut 25 de milioane de discuri, această realizare plasând-o pe Thalía în cercul celor mai influente cântărețe de muzică latino pe plan internațioal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top