Connect with us
The Weeknd nu mai vine in Romania! Celebrul artist canadian a anuntat ca se retrage din turneul mondial "Anti", in care urma sa concerteze alaturi de Rihanna.

Vedete

The Weeknd NU va mai concerta in Romania! Afla de ce!

The Weeknd nu mai vine in Romania! Celebrul artist canadian a anuntat ca se retrage din turneul mondial „Anti”, in care urma sa concerteze alaturi de Rihanna.

The Weeknd nu mai vine in Romania! Celebrul artist canadian a anuntat ca se retrage din turneul mondial „Anti”, in care urma sa concerteze alaturi de Rihanna.

Retragerea lui The Weeknd din acest turneu vine „din cauza unor schimbari neprevazute”, potrivit unui comunicat de presa al staff-ului artistului. Momentan, nu a fost anuntat niciun inlocuitor pentru acesta in turneul „Anti”.

Abel Tesfaye, cunoscut sub numele de scena The Weeknd, este un cantaret, compozitor si producator canadian. Si-a inceput cariera pe YouTube, incarcand anonim cateva melodii sub numele The Weeknd. Pana acum a lansat trei albume de studio: “Kiss Land”, “Chapter III” si “Beauty Behind The Madness”, pentru care a primit si un premiu Grammy in luna februarie a acestui an.

Reamintim ca Rihanna va concerta in  Piata Constitutiei, pe 14 august 2016, a anuntat Marcel Avram, intr-o conferinta de presa a D&D Entertainment.

CONCERT RIHANNA IN ROMANIA. Concertul sustinut de Rihanna face parte din turneul ANTI WORLD TOUR. El va fi inclus in cel mai nou festival organizat in Bucuresti, Zutopia Music Festival, unde vor mai canta Sia, Steve Aoki si multi altii. Organizatorii au anuntat ca apa va fi gratuita la acest concert.

Vezi aici preturile biletelor la concert Rihanna in Romania!

Vezi aici preturile biletelor la concert Sia in Romania!

1 Comment

1 Comment

  1. Maria

    2016-05-05T06:23:10+03:00 at 6:23

    Albumele lui Abel sunt, in ordinea lansării, Trilogy (format din mixtape-urile House of Baloons, Thursday si Echoes of Silence) , Kiss Land si Beauty Behind The Madness. Cel din urma a fos subintitulat „Chapter III” tocmai pentru ca este al treilea sau album.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top