Connect with us
Theo Rose a dezvăluit cele mai mari secrete chiar în finala Bravo, ai stil. Cine este modelul ei în viață

Vedete

Theo Rose a dezvăluit cele mai mari secrete chiar în finala Bravo, ai stil. Cine este modelul ei în viață

Pe 19 decembrie a avut loc marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. A fost o luptă strânsă, deoarece în competiție au rămas cele mai bune concurente, care au concurat din plin pentru marele premiu. Chiar în această zi importantă, Theo a dezvăluit cele mai mari secretele ale vieții sale și a vorbit despre parcursul său în carieră. Vezi cine a susținut-o pe celebra artistă până în ultimul moment și cine i-a transmis cel mai emoționant mesaj.

Care este cel mai mare regret al lui Theo Rose

Theo Rose a fost una dintre finalistele „Bravo, ai stil! Celebrities”. Deși este foarte iubită de public și are mare succes, se pare că cei de acasă au avut mai multă încredere în Alexandra Ungureanu, care a câștigat competiția. Astfel, cântăreața a obținut 50,3% din voturi, procent care a făcut-o câștigătoare. Pe lângă acest titlu important, ea a câștigat și 100.000 de lei.

Deși Theo Rose a pierdut la o distanță foarte mică, ea nu a fost dezamăgită și și-a găsit puterea să se bucure pentru reușita colegei sale: „Acum că mă uit bine, să știi că vine bine coroana și la ținut ta!”, a mărturisit Theo Rose.

Finala a fost un moment emoționant pentru Theo, deoarece a primit încurajări din partea familiei chiar înainte de marele moment. Printre cei care au susținut-o se numără nume mari precum  marea actriță Carmen Tănase. Jean de la Craiova, Alex Velea, Nea Mărin, Iuliana Doroftei și colegul său de breaslă, Bogdan de la Ploiești, care i-a transmis că este alături de ea și o iubește.

În finală, Theo a vorbit despre cele mai personale aspect ale vieții sale. Ea a mărturisit că a început să cânte încă de la vârsta de 4 ani, iar modelul ei este chiar sora sa, care a participat cel mai mult la educația ei și a fost cea cae a ajutat-o să ajungă acolo unde e. Îi este recunoscătoare surorii sale, artistă și ea, de altfel, și nu regretă deloc că a ales acest drum, deși uneori a simțit că îi este greu și nu mai face față. Oamenii din jurul ei au susținut-o și au ajutat-o mereu să meargă mai departe.

„Niciodată! Am regretat doar faptul că în anumite momente nu am putut face mai mult. Numai că nu întotdeauna a ținut de cât puteam eu face. Am fost şi sunt înconjurată de oameni care participă la evoluția carierei mele, şi ei au un rol foarte important.”, a adăugat Theo Rose.

Printre vedetele  care au fost concurente la „Bravo, ai stil! Celebrities” se numără Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu,  Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Călina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top