Connect with us
Toni Grecu a ajuns la spital cu covid-19. Primele declarații despre starea de sănătate a artistului: "Este internat de 5 zile."

Vedete

Toni Grecu a ajuns la spital cu covid-19. Primele declarații despre starea de sănătate a artistului: „Este internat de 5 zile.”

În ultima perioadă, tot mai multe persoane publice au contractat nemilosul virusl al momentului, care a provocat pagube mari la nivel mondial. Printre acestea se numără și Toni Grecu, care se află internat la spital, starea lui de sănătate fiind foarte afectată din cauza infecției cu coronavirus. Soția lui a vorbit despre cum se simte cu adevărat și ce probleme are umoristul.

Toni Grecu nu este la terapie intensivă

Toni Grecu a contractat virusul și a ajuns la spital. Acesta este internat de 5 zile la Matei Balș, iar mai multe zvonuri susțineau că este în stare gravă și se află pe secția de terapie intensivă, însă situația lui nu este așa cum pare.

Soția umoristului a vorbit despre cum se simte cu adevărat acesta și a clarificat lucrurile. Astfel, ea a precizat că niciodată nu a ajuns la terapie intensivă, însă, starea lui este una dificilă. Simptomele de coronavirus s-au agravat după o săptămână, motiv pentru care a decis să meargă la spital. Starea lui s-a ameliorat și se află acum sub tratament și stricta supraveghere a medicilor.

‘Este internat de 5 zile la Spitalul ‘Matei Balș’. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. (…) A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine.’, a declarat Cristina Grecu.

Toni Grecu ar putea fi externat în câteva zile, dacă starea lui de sănătatea evoluează. Cristina păstrează legătura cu el constant și Toni îi spune că se simte bine, dar și că îi este mai mereu foame, semn că sănătatea lui dă semne de revenire. El este optimist și mulțumit de atenția pe care le-o acordă medicii atât lui, cât și colegilor lui de salon.

Toni Grecu duce dorul vieții normale

Comediantul Toni Grecu a declarat recent că îi lipsește viața pe care o avea înainte și că schimbarea aceasta nu îi place deloc. El își dorește ca lucrurile să devină la normal și să poată face iar toate activitățile de dinainte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top