Connect with us

Vedete

Top 10 cele mai frumoase femei din 2016

Pentru că anul 2016 a trecut, este momentul să ne amintim de cele mai frumoase femei din 2016. Sunt femei pe care lumea le-a căutat pe internet și despre care toți au vrut să afle mai multe.

Pe locul 10 se află Amber Heard.
În 2016, Amber Heard a fost implicată într-un adevărat scandal cu Johnny Depp, de care a divorțat. În ciuda scandalului, nimeni nu îi poate contesta frumusețea. Actrița se află mereu în topul celor mai frumoase femei din lume, iar acum este și bogată, după ce a divorțat.

Amber Heard

Amber Heard

Locul 9 – Pixie Lott
Pixie Lott – a făcut furori în 2016 datorită pieselor sale, iar Mariah Carey și Whitney Houston sunt cele care i-au influențat stilul. Aceasta ocupă mereu poziții fruntașe în topul celor mai frumoase femei din lume. Piesa „Mama Do” a devenit cunoscută în toată lumea.

Pixie Lott

Pixie Lott

Locul 8 – Adriana Lima
Adriana Lima – Nu mai este niciun secret pentru cineva că Adriana Lima înnebunește bărbații de toate vârstele cu zâmbetul său și cu corpul său perfect. În prezent, este cel de-al doilea cel mai bine plătit model din întreaga lume. În fiecare an, își rotunjește veniturile cu 9 milioane de dolari, potrivit Forbes.

Adriana Lima

Adriana Lima

Locul 7 Priyanka Chopra

Celebra actriță din India a făcut furori în 2016 datorită serialului „Quantico”. În 2015 a fost votată drept cea mai sexy femeie din lume de către o celebră revistă britanică. Ea este una dintre cele mai populare actrițe din India.

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra

Locul 6 – Emilia Clarke

Actrița din „Game of Thrones” nu mai are nevoie de nicio prezentare. La 28 de ani, actrița britanică a fost desemnată de către revista „Esquire” drept cea mai exy femeie în viață. Emilia își continuă aventura ca mamă a dragonilor.

Emilia Clarke

Emilia Clarke

Locul 5 – Emma Stone are 28 de ani și a știut încă de mică ce vrea să facă. Filmele „The Amazing Spider-Man” și „Birdman” au adus-o în atenția publică și a cucerit pe toată lumea cu zâmbetul ei.

Emma Stone

Emma Stone

Top 10 cele mai frumoase femei din 2016

Locul 4- Shailene Woodley
Shailene Woodley – a cunoscut celebritatea mondială datorită seriei „The Divergent”. Mulți fani însă au fost cuceriți după ce a jucat rolul unei adolescente bolnave în „The Fault in Our Stars”.

Shailene Woodley

Shailene Woodley

Locul 3 – Scarlett Johansson. Nu există top al frumuseții în care să nu se regăsească și ea. A dovedit că poate juca în filme romantice, dar și în filme de acțiune, precum „Captain America: The Winter Soldier”.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Locul 2 este ocupat de Jennifer Lopez. La vârsta de 47 de ani, artista reușește să se mențină în topuri. De curând, s-a zvonit că se iubește cu fostul iubit al Rihannei, Drake.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Locul 1 – Blake Lively. Soția lui Ryan Reynolds a reușit în 2016 să aibă apariții spectaculoase, chiar dacă a fost însărcinată cu cel de-al doilea copil. Protagonista din „Gossip Girl” este preferată de către stiliștii din întreaga lume, iar companiile de film și-o doresc. Nici nu e de mirare, căci arată perfect.

Blake Lively

Blake Lively

Articole pe aceeași temă:

Top 10 cei mai frumoși bărbați din 2016

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top