Connect with us
Totul a ieşit la iveală. Un mare actor vorbeşte despre relaţia cu Andreea Esca

Vedete

Totul a ieşit la iveală. Un mare actor vorbeşte despre relaţia cu Andreea Esca

Vedeta a făcut mărturisiri incendiare despre prima relație de dragoste! Alexandru Arşinel a confirmat şi a oferit amănunte. 

Vedeta PRO a mărturisit că a avut o idilă cu fiul reputatului actor Alexandru Arșinel, Bogdan Arșinel, când era în clasa a IX-a la liceu.

Povestea de dragoste dintre cei doi s-ar fi desfășurat pe toată durata liceului, între clasa a IX și a XII-a.

“Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasa, care a durat pană la sfarsitul liceului.

Îmi plăcea foarte mult pentru că era unul dintre cei mai buni baschetbaliști si pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevărat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum.

A făcut Facultatea de Construcții și construieşte lucruri frumoase în țară. S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el”, a spus Andreea Esca.

Actorul Alexandru Arșinel a oferit amănunte despre această relație

„Da aşa este, au avut o relaţie în perioada liceului. Niciodată nu am comentat relaţiile copiilor mei, dar tot ce pot spune este că erau doi copii frumoşi.

Băiatul meu era mare vedetă la baschet, având 1,90 m, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă în care s-au iubit, aşa cum fiecare am avut în tinereţe o relaţie de iubire.

Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, a explicat acesta.

Citeşte şi Alexandru Arşinel a ajuns la DIICOT în această dimineaţă

Actorul Alexandru Arșinel, audiat de procurorii DIICOT. Alexandru Arșinel a ajuns joi dimineață la DIICOT, unde va fi audiat în dosarul medicului Mihai Lucan.

Arșinel a fost beneficiarul unui transplant renal făcut la clinica medicului Mihai Lucan. S-a vorbit atunci că ar fi putut exista unele favorizări care l-a privi pe actor.

Alexandru Arșinel susține că s-a respectat întreaga procedură.

Totul a pornit după ce Emanuel Ungureanu, vicepreşedintele Comisie de Sănătate din Camera Deputaţilor şi omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, îl critică pe actorul Alexandru Arşinel.

Alexandru Arşinel a ajuns la DIICOT în această dimineaţă

Acesta susţine că i-a luat apărarea medicului, spunând că acesta a avut parte de un transplant în mod preferențial.

Emanuel Ungureanu, actual deputat USR, a depus în 2013 o plâgere în care acuza pe medicul Lucan că ar fi acordat tratament preferențial actorului Alexandru Arșinel, însă dosarul a fost clasat în 2015.

„Nu pot să cred că sunt adevărate aceste acuzaţii de tentativă de omor. Să acuzi un om că încearcă să-şi saboteze un coleg prin tentativă de omor este ceva oribil.

Se pot întâmpla accidente, dar să le pui sub imperiul unei rele voinţe, nu se poate aşa ceva. Nu pot să cred că un om care s-a luptat o viaţă întreagă să salveze oameni poate face un astfel de gest.

În ceea ce priveşte banii găsiţi la domnul doctor, nu comentez”, declara săptămâna trecută, pentru MEDIAFAX, actorul Alexandru Arşinel.

În 21 decembrie, Mihai Lucan, fiul acestuia, directorul administrativ al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj, Dan Emil Fofiu – Sânpătreanu şi directorul economic Sanda Rodica Baciu au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT, pentru delapidare şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Alexandru Arşinel a ajuns la DIICOT în această dimineaţă

În 22 decembrie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a fostului şef al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj şi a fiului acestuia, hotărând să fie plasaţi sub control judiciar.

Conform procurorilor, membrii grupului ar fi prejudiciat Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca, inclusiv prin folosirea unui aparat utilizat în tratarea diferitelor forme de cancer prin crioterapie, aparat care ar fi fost transferat la clinica privată fără acte, consumabilele necesare find achitate tot de institut.

Astfel ar fi fost trataţi 159 de pacienţi, findu-le percepute sume cuprinse între 3.000 şi 6.700 euro/intervenţie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top