Trumpa Bambi s-a desființat! Denisa: „E mai bine așa, nu mai suntem pe aceeași lungime de undă”

Ultimul update: joi 11 aprilie 2019 12:42 Data publicării: joi 11 aprilie 2019 12:42
Autor , în Vedete

Denisa și Raluca Tănase au anuțat că trupa Bambi s-a deființat. Surorile au decis sa urmeze pe căi diferite pentru că erau prea multe divergențe.

Denisa „Raluca vrea să cântăm muzică populară, eu nu știu să cânt acest gen. Mai apăreau certuri și pe evenimente, așa că am decis să ne separăm”.

Trupa Bambi este istorie

Trupa Bambi este istorie

Raluca si Denisa sunt surori si canta in formula de duet din luna decembrie 1999, cand au incheiat un contract de reprezentanta si management cu Fundatia Culturala Phoenix.

Raluca este nascuta la 2 ianuarie 1985, in Bucuresti, la 7 ani a avut primele aparitii scenice (Rapsodia Romana) si televizate (TVR – Emisiunile pentru copii Ba da, ba nu, Feriti-va de magarus).

Incepand cu clasa I face parte din corul MELORITM de la Palatului Copiilor din Bucuresti. Din 1995 face parte din grupul ABRACADABRA de la Pro TV, studiaza viola, pianul si chitara la Liceul de Muzica George Enescu din Bucuresti si realizeaza, in intervalul 1995-1998, 7 videoclipuri (De-a v-ati ascunselea, Trecea fanfara militara, Cati ca voi, Ploaia care va veni, Daca vrei, Fluturasul) precum si genericul Duminica e Abracadabra.

In 1998 obtine Premiul special al Juriului la Festivalul National al Muzicii Usoare pentru Copii si Tineret de la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Denisa s-a nascut pe 13 octombrie 1987, in Bucuresti. Din 1995 face parte din Grupul ABRACADABRA alaturi de sora ei Raluca. Realizeaza videoclipurile: Trei pisici, Vrabia malai viseaza, Vine Mos Craciun, Lectia de muzica , joaca in tele-play-urile Peter Pan, Singura la tata, Robin Hood, Greuceanu, Darul lui Mos Nicolae, Povesti in oglinda.

A prezentat timp de 3 ani Stirile Pro TV junior. In paralel, apare in emisiunea TVR Ba da, ba nu, alaturi de Daniela Anencov. Cu piesa Vrabia malai viseaza castiga locul II la Festivalul National de Muzica Usoara pentru Copii si Tineret (editia a II-a).

Primul lor album se numeste „Biletele de dragoste” si a fost lansat in august 2001. Contine piesa care le-a facut cunoscute pe fete: `Doi ochi caprui`. `Biletele de dragoste` s-a vandut in decurs de 8 luni in peste 100.000 de exemplare iar cele doua piese care au beneficiat de videoclip (`Doi ochi caprui` si `Intoarce-te`) s-au situat saptamani in sir in toate top-urile de specialitate.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:
Comentarii