Connect with us
Tudor Gheorghe, drogat și dezbrăcat. Informații dure: "Dădeam din mâini..."

Vedete

Tudor Gheorghe, drogat și dezbrăcat în cadă. Informații dure: „Dădeam din mâini…”

Tudor Gheorghe este o apariție deosebit de plăcută, un artist mare, desăvârșit, poet, cântăreț și compozitor, foarte îndrăgit de români și nu numai. Toată lumea îl cunoaște din postura de artist, dar puțini sunt cei care îl știu ca om, îi știu viața și istorisirile. Invitat în studioul Gazetei Sporturilor, la emisiunea Prietenii lui Ovidiu, marele artist a făcut dezvăluiri șocante.

Tudor Gheorghe a povestit cum s-a drogat și a dormit în cadă

Maestrul Tudor Gheorghe a fost invitat în emisiunea Prietenii lui Ovidiu, de la Gazeta Sporturilor, ocazie cu care a vorbit despre viața lui. Complet diferit de ținuta sobră și mina serioasă cu care și-a obișnuit publicul, Tudor Gheorghe a povestit niște peripeții periculoase din tinerețea sa.

Marele artist, aflat acum la venerabila vârstă de 75 de ani, a povestit cum s-a drogat în tinerețe, în timp ce era în Statele Unite ale Americii.

Interviul eveniment integral va fi difuzat astăzi, de la ora 20:00, pe video.gsp.ro și pe paginile de Facebook și de YouTube ale Gazetei Sporturilor.

Cum a început experiența cu drogurile pentru maestrul Tudor Gheorghe, aflați în cele ce urmează.

„A fost o experiență! Eram la un prieten la Long Island. Ne-am întâlnit într-o seară cu doi doctori și ei plecați din România. A venit vorba de drogați și de chestii d-astea. I-am spus că i-am văzut cum erau vai de mama lor… Și m-au întrebat: „Vrei să vezi cum e?”. Curiozitatea, normal! Era heroină. Și m-au injectat”, a spus Tudor Gheorghe.

Mai mult decât atât, maestrul a spus că și-a pus prietenii să îl filmeze, atât de curios era să vadă efectul drogurilor asupra lui. El a povestit că la scurt timp după ce și-a injectat heroină, a început să delireze și s-a dus spre dormitor.

„Am urcat, dar în loc să mă duc să mă culc în dormitor, m-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cadă. Dădeam din mâini, ultima imagine pe care o văzusem era cum ninge. Totul era argintiu, era o nebunie”, a spus maestrul.

Tot el a povestit că a doua zi s-a trezit cu o puternică durere de cap, așa cum nu mai simțise niciodată. A spus că și-a revenit complet abia după 48 de ore, că a fost o nebunie, dar că avea nevoie de experiența asta ca actor.

„Dumnezeu să vă ferească copilașii de chestia asta. Salut, din momentul ăla nu mi-a mai trebuit. A fost o experiență pe care am făcut-o de nebun total, dar asta a fost!”, a concluzionat Tudor Gheorghe.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top