Connect with us

Vedete

Tuncay Ozturk, somat de magistrați să se prezinte la tribunal

Tuncay Ozturk și Andreea Marin au divorțat, oficial, în urmă cu două zile. Fizioterapeutul turc a lipsit însă de la prima înfățișare a procesului de divorț, de la Judecătoria Buftea. Această neprezentare i-a adus probleme cu legea, el fiind somat de magistrați să se prezinte personal la următorul termen.

Andreea Marin a fost prezentă luni în sala de judecată din Buftea, însă Tuncay Ozturk și-a trimis doar avocatul. Judecătorul nu  a acceptat însă împuternicirea pe care fizioterapeutul i-a dat-o acestuia și a cerut ca Tuncay să se prezinte personal în data de 27 februarie, pentru a semna actul de divorț. În caz contrar, el va fi sancționat sau va primi mandat de aducere de către polițiști.

Citește și: Ce au făcut Andreea Marin și Tuncay Ozturk înainte de procesul de divorț

Tuncay Ozturk trebuie să se prezinte personal la Judecătoria Buftea

„Se vor cita părțile prin agent procedural, cu mențiunea de a se prezenta personal în vederea exprimării consimțământului în mod nemijlocit, în fața instanței, cu privire la desfacerea căsătoriei prin acord”, se spune în „minuta” ședinței, potrivit wowbiz.ro.

Conform procedurii, ambele părți au dreptul la martori, pentru a convinge instanța că ruptura nu poate fi remediată. Andreea Marin a anunțat că va avea avea două persoane iar Tuncay Ozturk una.
Citește și: Ce s-a intamplat la procesul de divort dintre Andreea Marin si Tuncay

Andreea Marin și Tuncay Ozturk s-au căsătorit în luna decembrie a anului 2013. Cei doi și-au anunțat divorțul pe 27 octombrie 2016, printr-o postare făcută de prezentatoarea de televiziune pe Facebook.

Andreea marin a fost căsătorită din 1995 până în 2000, cu Cristian Gheorghiță. În 2006, aceasta și-a refăcut viața alături de Ștefan Bănică Jr, cu care are o fetiță, Violeta, născută în 2007. Cei doi au divorțat în 2014.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top