Ultima conversație avută de Răzvan Ciobanu cu un prieten de-a său. „Mă simt responsabil de moartea lui”

Ultimul update: miercuri 1 mai 2019 10:04 Data publicării: miercuri 1 mai 2019 10:04
Autor , în Vedete

Încep să apară tot mai multe detalii despre moartea subită a lui Răzvan Ciobanu. Un prieten apropiat l-a întâlnit pe Răzvan la o terasă din Mamaia și au stat de vorbă. Sorin, prietenul lui Răzvan, spun că acesta era foarte debusolat și că se simte responsabil că l-a lăsat să plece.

„Ne-am întâlnit întâmplător, la mare, pe terasa unui local din Mamaia. A apărut de nicăieri și era destul de debusolat.

L-am invitat să stea la masă, eram împreună cu soţia şi cu mama mea. Era obosit şi deloc încântat de ce se întâmpla la mare.

A spus că venise cu o zi în urmă la mare cu nişte prieteni. Ideea e că a cerut un pahar de apă, am stat puțin de vorbă. Nu era Răzvan pe care-l știu eu.

Rămăsese fără baterie, avea şi telefonul spart, crăpat. Mi-a spus că şi-a spart telefonul, că nu mai are baterie.

Mi-a cerut cheia de la maşină să-şi încarce telefonul, dar a zis că-l încarcă în drum spre Bucureşti. Urma să se întoarcă cu noi la București.

I-am spus că mai stăm câteva ore să facem niște poze cu drone și după plecăm împreună. Părea destul de neliniștit și era confuz.

La un moment dat, a spus că se duce să-şi cumpere ţigări şi nu s-a mai întors. L-am aşteptat o oră, dar nu s-a mai întors. L-am sunat, dar avea telefonul închis”a mărturisit Sorin Oprea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO

„Nu trebuia să-l las să plece

EL A ÎMPĂRȚIT ACEEAȘI MASĂ CU RĂZVAN CIOBANU CU PUȚIN TIMP ÎNAINTE DE ACCIDENT: ”MĂ SIMT RESPONSABIL PENTRU MOARTEA LUI! ERA CONFUZ… A PLECAT DUPĂ ȚIGĂRI ȘI N-A MAI RĂSPUNS LA TELEFON!”

EL A ÎMPĂRȚIT ACEEAȘI MASĂ CU RĂZVAN CIOBANU CU PUȚIN TIMP ÎNAINTE DE ACCIDENT: ”MĂ SIMT RESPONSABIL PENTRU MOARTEA LUI! ERA CONFUZ… A PLECAT DUPĂ ȚIGĂRI ȘI N-A MAI RĂSPUNS LA TELEFON!”

Mai mult decât atât, Sorin Oprea, prietenul lui Răzvan Ciobanu, ne-a mărturisit că se simte vinovat de tragedia care a șocat o țară întreagă.

Mă simt responsabil pentru moartea lui! Poate că trebuia să acționez cu mai multă băgare de seamă. Nu trebuia să-l las să plece.

Sunt șocat de ce s-a întâmplat. Îmi reproșez faptul că trebuia să mă gândesc mult mai serios la situația în care se afla Răzvan și să încerc să-l ajut”ne-a mai spus Sorin Oprea, bărbatul care a stat la aceeași masă cu Răzvan Ciobanu cu puțin timp înainte de nenorocire.

Sursa: Huff.ro
Știri despre:
Comentarii