Connect with us
Bud Spencer, actorul italian care l-a interpretat pe celebrul detectiv Piedone, a murit la 86 de ani. Iata care au fost ultimele sale cuvinte!

Vedete

Ultimele cuvinte ale lui Bud Spencer, interpretul lui Piedone

Moartea lui Bud Spencer a fost confirmata de fiul marelui actor italian Giusseppe Pedersoli. „Tata a plecat dintre noi, impacat, astazi, la ora 18.15. Nu a suferit, am fost cu totii langa el”, a spus acesta.

Actorul si producatorul Bud Spencer, pe numele sau real Carlo Pedersoli, s-a nascut la 31 octombrie 1929, in Napoli, Italia. A devenit cunoscut pentru rolul detectivului Piedone, insa dincolo de cariera sa actoriceasca, a fost si un sportiv de performanta, fiind primul italian care a parcurs proba de inot de 100 m in timpul record de 59.5 secunde.

Citeste si: A murit Piedone!

Si-a schimbat numele din Carlo Pedersoli in Bud Spencer in anul 1967. Acest alias reprezinta o combinatie dintre numele berii sale preferate (Budweiser) si Spencer Tracy, idolul sau in materie de actorie.

S-a stins din viata luni, 27 iunie 2016, la varsta de 86 de ani, iar ultimele cuvinte ale sale, transmise fiului sau au fost: „Va multumesc!”. Moartea lui Piedone nu era una asteptata de fanii actorului, pagina sa de Facebook a fost umpluta cu peste 50.000 de mesaje venite din colturile intregii lumi care il plang pe regretatul actor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top