Connect with us
Un alt cuplu cunoscut se departe. Primele semne că cei doi nu ar mai fi împreună

Vedete

Un alt cuplu cunoscut se departe. Primele semne că cei doi nu ar mai fi împreună

În ultima vreme, tot mai multe cupluri se despart și multe alte căsnicii se destramă. Unele aveau probleme de mai mult timp, iar altele și-au descoperit neregulile în timpul pandemiei. Această perioadă în care au stat mai mult împreună nu a fost un avantaj pentru toți și nu i-a ajutat să se redescopere și să-și întărească sentimentele, ci i-a determinat să se reorienteze și să pună capăt unor etape din viața lor. În această situație se află și Răzvan Simion și Lidia Buble, despre care se speculează că nu ar mai fi împreună.

Un alt cuplu cunoscut se departe. Primele semne că cei doi nu ar mai fi împreună

Zvonurile că relația lor ar fi în pericol au fost confirmate chiar de Răzvan. Acesta ar fi recunoscut în urmă cu câteva luni, în mod indirect, în cadrul matinalului pe care îl prezintă alături de Dani Oțil, că lucrurile între el și Lidia Buble nu ar fi atât de roz. La scurt timp, acesta a fost surprins alături de o roșcată misterioasă. Acesta ar fi mers la ea acasă în timp ce Lidia era plecată la părinții ei. Nici până în acest moment nu s-a aflat cine este acea femeie cu care prezentatorul s-a întâlnit în lipsa iubitei.

Între timp, se pare că cei doi s-ar fi despărțit. Atât Lidia, cât și Răzvan ar fi șters pozele vechi pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare și chiar și-au dat unfollow pe Instagram. Cu ceva timp în urmă, Lidia vorbea despre faptul că vrea să aibă un copil cu Răzvan și că această perioadă de pandemia le-ar favoriza planurile de viitor. Era foarte încântată și se declara pe deplin mulțumită de modul în care lucrurile evoluau între cei ei.

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze.”, a declarat Lidia Buble, extrem de veselă și optimistă.

În urmă cu câteva luni, un alt gest de-al prezentatorului ar mai fi dus la situația în care relația să nu mai funcționeze. El a mers în vacanță alături de fosta soție și cei doi copii, în timp ce Lidia a rămas acasă, singură. Cei doi nu au fost împreună nici de sărbătorile de iarnă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top