Connect with us
Gabriel Botez, fost concurent al emisiunii "Mireasa pentru fiul meu" este in doliu. Tanarul a anuntat pe Facebook ca unchiul sau a murit.

Vedete

Un fost concurent de la „Mireasa pentru fiul meu”, in doliu!

Gabriel Botez, concurent sezonul 3 al emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” este in doliu. Unchiul sau a murit, iar tanarul a postat pe contul sau de socializare un mesaj emotionant in memoria acestuia.

„De la tine, de la Bubu si de la maicuta mea am invatat sa fiu mandru ca suntem tigani si sa fiu intotdeauna cu capul sus indiferent de situatie… De aceea mi-e greu sa zic ca o inima buna a incetat sa mai bata, iar eu imi iau ramas bun cu durere profunda si lacrimi in ochi de la tine unchiul meu Fearco… Dormi in pace suflet blind…!”, a scris concurentul de MPFM 3 pe Facebook.

Citeste si: Marius, fost concurent, face acuzatii grave asupra staff-ului de la Mireasa pentru fiul meu

Gabriel Botez a fost unul dintre cei mai controversati concurenti ai show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”. Acuzat de violenta pe parcursul emisiunii transmise de Antena 1, acesta a parasit casa MPFM, cu mult inante de a se apropia fazele finale ale competitiei.

El era impreuna cu Ana Maria, o alta concurenta a show-ului, de care se declara profund indragostit. Problemele nu i-au ocolit pe cei doi, iar tanara l-a dat pe mana politiei dupa ce s-au despartit. Ea l-a acuzat ca ar fi amenintat-o si ca ar fi batut-o fara mila.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top