Un nou scandal în showbiz! Olivia Steer este dată în judecată de o vedetă Antena 1

28.06.2020
Un nou scandal în showbiz! Olivia Steer este dată în judecată de o vedetă Antena 1

Olivia Steer este dată în judecată de o vedetă Antena 1! Scandalul abia a început între soția lui Andi Moisescu și Andrei Ștefănescu. Prezentatorul de la Antena 1 a decis să o o dea în judecată pe Olivia Steer pentru calomnie și defăimare, după declarațiile pe care ea le-a făcut la adresa lui.

Un nou scandal în showbiz! Olivia Steer este dată în judecată de o vedetă Antena 1

Andrei Ștefănescu s-a infectat cu coronavirus de la Marcel Pavel și a ajuns de urgență la spital. El se numără printre angajații Antena 1 care au avut contact direct cu artistul, la emisiunea Te cunosc de undeva. Din păcate a fost unul dintre cei care s-au infectat cu noul tip de virus, însă nu a prezentat simptome grave. touși, Ștefănescu a decis să meargă singur la Matei Balș, unde a fost internat.

„Joi dimineața mi s-a confirmat telefonic că am coronavirus. Am trezit-o pe soția mea, Antonia, mi-am pupat băiețelul, care dormea, a fost o despărțire foarte grea de familie, în jumătate de oră am ieșit pe ușă, nici nu știu ce am pus în bagaj”, a scris el pe rețelele de socializare.

Declarația conform căreia Andrei Ștefănescu și-a pupat copilul după ce a aflat că este infectat a pus pe toată lumea pe jar. Mulți l-au condamnat pentru acest gest, iar printre criticii săi s-a numărat și Olivia Steer. Aceasta l-a acuzat că totul este o înscenare. “Când nu-ți înveți bine rolul și nu ai nici timp de repetiții, că te cheamă ăstia pe scenă”, a scris Olivia.

Andrei Ștefănescu a fost foarte afectat de declarațiile Olivie Steer, așadar a decis să o dea în judecată pentru calomnie, potrivit  impact.ro. Nu este prima dată când Olivia Steer face afirmații controversate, ea fiind celebră pentru că duce o luptă acerbă anti vaccin.

“A fost sfătuit de toată lumea să ia măsuri. Cineva trebuie să îi pună stop doamnei Steer. Atunci când faci niște afirmații despre niște oameni trebuie să ți le asumi chiar și în fața legii. Andrei este un băiat simplu, sincer, care este extrem de speriat de ceea ce i se întâmplă și care nu își dorește decât să ajungă acasă, sănătos. Oare cineva se gândește cum este să stai în fiecare clipă cu spaima în suflet că ai transmis și fiului tău de nici trei ani virusul ucigaș? Cum să îți permiți să bagi un om, pe care de altfel îl și cunoști, într-o asemenea mocirlă? Să o dea în judecată pentru calomnie și defăimare. Olivia să aducă în fața legii probe cum că totul este un scenariu, iar Andrei este perfect sănătos”, au declarat surse apropiate ale vedetei.