Connect with us
Vacanta de cosmar pentru Nicoleta Luciu

Vedete

Vacanta de cosmar pentru Nicoleta Luciu: „Toata lumea s-a umplut de bube”

Vacanta de cosmar pentru Nicoleta Luciu. Un concediu mult asteptat s-a transformat in clipe de panica. Toti copiii vedetei s-au imbolnavit rand pe rand.

Citeste si: Emisiunea „Vocea Romaniei” vine cu reguli noi din 9 septembrie

Citeste si: Chris Brown, arestat la Los Angeles! Ce a facut cantaretul

Nici nu ajunsese bine in vacanta si tripletii Nicoletei Luciu au facut varicela si a ajuns de urgenta cu ei la spital.

„In momentul in care am ajuns in vacanta, toata lumea s-a umplut de bube. Tripletii au facut varicela a doua zi. Ma trezeam de 2-3 pe seara ca sa ii controlez pe fiecare in parte, sa nu faca febra, stiu ca e periculos. Dupa cateva zile, Kim a facut otita la ambele urechi, nici nu puteam sa o ating. Am fost la urgente cu ea, am stat 10 zile pe antibiotice si siropuri naturale.

Momentele de panica au fost alimentate si de o alta afectiune. Unul dintre cei 4 copii ai sai a facut pneumonie.

Am fost si in Ungaria intr-o mini-vacanta. Nici bine nu am ajuns, ca cei mici au inceput cu o tuse severa. Kim a facut pneumonie, n-am vazut niciodată asa ceva, m-am panicat. Am citit pe internet ca ar putea face atac cerebral. Dupa cateva zile s-au imbolnavit toti, au luat unul de la altul. M-am dus cu ei pe rand la spital, au luat antibiotice si tot asa. Eu am scapat, dar stresul a fost mare. Faceam aerosoli zilnic cu toti. A fost o vacanta plina cu de toate”, a povestit Nicoleta Luciu, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

Nicoleta Luciu a devenit cunoscuta dupa ce a castigat titlul de Miss Romania, in anul 1999. De atunci, ea a avut mai multe colaborari in televiziune, dar a cochetat si cu lumea muzicala. Nicoleta Luciu a facut parte din trupa Laguna. In plus, ea a cochetat si cu teatrul si a jucat in telenovelele „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca in filme”, „Inima de tigan” si „Regina”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top