Connect with us
Valentina Pelinel a declarat că își mai dorește un copil. De asemenea, vedeta se simte o mămică norocoasă.

Vedete

Valentina Pelinel, declarație surprinzătoare: O să fiu o mămică veselă cu doi copii

Valentina Pelinel se declară o mămică fericită. Însă, singura sa nemulțumire este lipsa bărbatului pe care îl iubește. Chiar dacă nu este lângă ea și băiețel, Valentina Pelinel spune că așteaptă cu nerăbdare eliberarea lui Cristi Borcea.

„Mi-ar fi plăcut să fie alături de noi tati. Dar, cum nu se poate, o să fie alături de noi cu sufletul. E primul Crăciun al lui Milan, aşa că o să fie special. Întotdeauna o să fie cadouţe pentru el sub brad şi îl aşteptăm acasă. Până acum n-am reuşit să primim nici măcar 24 ore ca să-l botezăm pe Milan. Rămân optimistă cum mă ştiţi şi sper, totuşi, să se întâmple o minune şi să vină acasă cât mai repede.

Ne-am fi dorit tare să-l botezăm pe Milan, evident, pentru că deja are şase luni dar în acelaşi timp nu am vrut să-l botez fără tată. Trebuie să fie alături de tatăl lui într-o zi atât de importantă. Noi n-am putut să facem botezul, cum să vorbim de nuntă. Botezul la biserică e cea mai importantă zi din viaţa unui om, creştinarea lui, nu petrecerea, aşa că trebuie să-i acorzi atenţia necesară, n-aş amesteca cu altceva.

Cristi il adoră pe Milan, el adoră copiii în general şi are mare grijă de ei. Pentru el, copiii sunt pe primul loc, ca mamă, apreciez chestia asta. Adică nu m-aş supăra să nu fiu eu pe primul loc şi copilul, chestia asta te flatează, nu poţi să te superi”, a mărturisit Valentina conform Cancan.

Valentina Pelinel își mai dorește un copil

„Pot să spun doar că noi întotdeauna am ştiut ce vrem şi că ne iubim cu adevărat şi indiferent de obstacole nu ne-a clintit nimic. Nimeni şi nimic. Să ştii că nimic frumos nu se întâmplă simplu. E şi o vorbă „lucrurile frumoase se întâmplă celor care au răbdare”, dacă ceva e să fie al tău, o să fie în viaţa asta….. deci, cred că fiecare oală are capacul ei.

Poate într-o zi o să povestim împreună treaba asta, dar deocamdată nu e momentul. Eu ştiu ce simţim noi şi nu gândesc aşa că sunt optimistă, nu pesimistă. În viaţă speri că totul o să fie bine, altfel ce poţi să faci, să stai singură în casă şi să te gândeşti că te poţi despărţi de orice persoană ar fi.

Trăieşti momentul şi ce ţi-e scris aia o să ţi se întâmple, dar eu zic că o să fie foarte bine. O să fiu o mămică veselă cu doi copii şi cu bărbatul iubit lângă ea. Ideea e că îmi plac copiii şi mi-aş mai dori, normal. Nu ştiu să-ţi spun când, cum, dar de ce nu, când mă uit la Milan e cea mai mare bucurie”, a mai spus Valentina Pelinel.

1 Comment

1 Comment

  1. Simona

    2017-01-04T23:09:19+02:00 at 23:09

    Ce tupeu pe Valentina…vb de botez si biserica,cand stie fff bine de ce a fost in stare.Curva fara scrupule,si ea,si Vitican…Ti se intoarce si tie,Valentina,sunteti intr-un viciu continuu…Sa va fie rusine…bagati capul in pamant…Pt toate astea,din pacate,patimesc fiii sau nepotii vostri,mai tarziu…dar ce va pasa,voi sa va lafaiti….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top