Connect with us
Valentina Pelinel s-a întâlnit cu Cristian Boureanu. Ce au făcut

Vedete

Valentina Pelinel s-a întâlnit cu Cristian Boureanu. Ce au făcut

Valentina Pelinel a dat nas în nas cu fostul ei soț, Cristian Boureanu, într-o cafenea din Capitală, scrie CANCAN.ro.

Episodul s-a petrecut recent, când Valentina Pelinel a intrat într-o cofetărie de fițe din nordul Capitalei, acolo unde a mers să se îndulcească. Într-un loc de unde se cumpără numai preparate dulci, Valentina l-a găsit pe Cristi, care era acolo cu Laura Dincă, actuala sa iubită.

Laura și Cristi luau micul dejun, conform reporterilor CANCAN, iar Valentina era în trecere. Se pare că blondina a mers la masa lui Boureanu unde s-a și așezat, iar cei doi au purtat o conversație îndelungată.

Doliu în familia Boureanu: „Dumnezeu să te ierte!”

Imagini incredibile cu Cristian Boureanu. Fostul politician își târăște fata pe jos. VIDEO

Valentina s-a interesat de situația actuală a lui Cristi cu fata sa, Ioana, acesta fiind principalul subiect abordat de cei doi foști soți, mai scrie tabloidul.

Cristian Boureanu a devenit personajul principal al ultimelor săptămâni după ce au ieșit la iveală o serie de imagini în care acesta își agresa fata, pe Ioana. Politicianul susține că a fost violent cu ea pentru binele ei. Se pare că Ioana a ales să își trăiască viața mult prea rebel, iar Cristi a susținut că nu de puține ori o lua moartă de beată acasă de prin Centrul Vechi al Capitalei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top