Connect with us
Vali Vijelie are 30 de apartamente în București. Care este regretul cântărețului

Vedete

Vali Vijelie are 30 de apartamente în București. Cine l-a împins să le cumpere

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România. A ținut multă vreme paginile ziarelor și a făcut bani din marea lui pasiune – muzica. Artistul a declarat că are 30 de apartamente în București și că a investit în ele după ce tatăl lui l-a împins de la spate.

Vali Vijelie are 30 de apartamente în București

Vali Vijelie are 50 de ani și este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din țara noastră. Are patru copii și suficienți bani cât să le ofere tot ce își doresc. Vali Vijelie a declarat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, că are 30 de apartamente în București.

Cântărețul a spus că tatăl lui a fost cel care l-a impulsionat să investească în imobiliare, și că dacă l-ar fi ascultat pe deplin, cu siguranță ar fi avut mai mult decât are acum.

„Tata zicea într-una să cumpăr case, case, case. Cu puținul faci mult. Picătură cu picătură. Când e cana plină, dă pe afară. E bine așa, n-am regrete. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dat. Dacă-l ascultam pe tata, imediat după Revoluție, poate că aveam mai mult, dar nu puteam să gestionez situația”, a spus Vali Vijelie.

Interpretul de manele a ținut să precizeze că banii nu înseamnă totul în viață și că în spiritul acesta i-a crescut și pe copiii lui. Le-a spus mereu să învețe carte și să muncească, indiferent de salariul pe care îl vor primi. A vrut ca ei să știe cum se câștigă banii, dar în același timp le-a fost aproape și i-a ajutat financiar ori de câte ori a fost nevoie.

„Eu le spun mereu că pot să vin să ajut, să completez. Eu dacă nu muncesc, azi pot fi cine sunt, iar mâine nu. Scara ori o urci, ori o cobori. Trebuie să ai și meseria ta. Ei trebuie să învețe, când ajung la un om în casă să nu zică oamenii: Ești copilul lui Vali Vijelie, dar tu cu ce te ocupi?!. Nu aș tolera să nu învețe, să nu meargă la muncă. Indiferent ce meserie ar avea, vreau să muncească. Indiferent cât ar câștiga, doi lei, zece lei, după, vin eu și te ajut”, a spus cântărețul.

Vali Vijelie a făcut aceste declarații în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată de Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top