Connect with us
FOSTUL ÎNGERAȘ VICTORIA'S SECRET ALESSANDRA AMBROSIO, FĂCUTĂ DE RÂS DE IUBIT

Vedete

Vedeta a intrat în pământ de rușine după ce partenerul A APARUT ASA in public!

Coachella este, fără doar și poate, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică ale anului. În cadrul evenimentului, fostul îngeraș Victoria’s Secret Alessandra Ambrosio și-a făcut prezența simțită însă nu așa cum și-ar fi dorit. Iubitul modelului, Nicolo Oddi, a întors toate privirile. De ce? Din cauza unei „pete” dintr-un loc intim.

Fostul îngeraș Victoria’s Secret Alessandra Ambrosio, făcută de râs de iubit

Sâmbătă seara, Alessandra Ambrosio și iubitul ei, Nicolo Oddi, au întors toate privirile la festivalul Coachella. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost fotografiat având o pată imensă pe blugi în zona intimă.

Deși nu poate nimeni confirma dacă a scăpat o băutură pe pantaloni sau nu, Alessandra a intrat în pământ de rușine. Modelul a fost surprins acoperindu-și fața în timp ce cuplul era fotografiat. Spre deosebire de aceasta, Nicolo n-a părut deloc rușinat de cele întâmplate.

Cu o pereche de blugi la care a asortat un tricou alb și o geacă din jeans, Nicolo măcar a avut un look chic în seara evenimentului. Alessandra a optat pentru o ținută comodă, dar strălucitoare. A purtat un tricou cu paiete, pantaloni de trening și teniși gri.

Alessandra și Nicolo formează un cuplu din vara anului 2018. Nicolo este fondatorul și CEO-ul brandului Alanui care-și are sediul în Milan și pe care bărbatul l-a fondat alături de sora lui, Carlotta în 2016.

Potrivit Daily Mail, modelul și Nicolo și-au început relația în august, la doar cinci luni după ce modelul a confirmat despărțirea de fostul partener, Jamie Mazur. Împreună, Alessandra și Jamie au doi copii, o fetiță și un băiat, Anja, în vârstă de 10 ani, și Noah, în vârstă de 6 ani.

Deși s-au despărțit, cuplul a rămas în relații bune, având custodie comună a copiilor.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top