Vedetele, fără cuvinte după moartea lui Andrei Gheorghe. Mesajele sfâșietoare după ce au primit vestea cumplită:

20.03.2018
Vedetele, fără cuvinte după moartea lui Andrei Gheorghe. Mesajele sfâșietoare după ce au primit vestea cumplită:

Vestea morții lui Andrei Gheorghe a șocat pe toată lumea. Fostul realizator de emisiuni TV și de radio a fost găsit luni seara în locuința proprie de către un îngrijitor. Potrivit anchetatorilor, decesul ar fi survenit cu 12 ore înainte de a fi descoperit.

Prietenii, colegii și cei care l-au cunoscut și au aflat vestea teribilă au fost extrem de afectați de veștile teribile și și-au împărtășit regretul pe paginile de socializare.

„Andrei Gheorghe a murit” – încă-mi pare o glumă proastă… Îmi pare rău, prietene….#midnightkiller.”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

„Am sunat o singură dată din poziție de ascultător la o emisiune de radio. Asta pentru că 13-14 cu Andrei Gheorghe era o emisune-cult pentru generația mea. Am spus cred că trei prostii, pentru care culmea, n-am fost taxată, cu voce tremurandă și cu creierul semi-paralizat de emoție că vorbesc cu Andrei.

La fel de tare tremur acum, când am aflat vestea. … Dumnezeu să te odihnească, Andrei.”, a fost mesajul postat de Monica Bârlădeanu.

Și Delia a postat un mesaj scurt, șocată de aflarea veștii: „Nu cred… 😢 #drumlin”.

„În noaptea asta am primit o veste care m-a întristat profund. De astazi, media din România a pierdut un om extraordinar care a dat dovada de verticalitate și corectitudine, unul a cărui inteligență și umor au deschis drumuri și au format generații. Îți mulțumesc pentru ceea ce ai fost și (încă) reprezinți.

Îți mulțumesc că ai fost printre primii oameni care mi-au dat aripi, încă de la debutul meu în carieră. #noidoi ❤️ Sunt bucuroasă și onorată că am cunoscut un suflet atât de frumos și cool ca al tău, cum puține întâlnești. 🙏
Cele mai sincere condoleanțe familiei si celor dragi.
Odihnește-te în pace, Andrei Gheorghe! 🌈🤗❤️”, a fost mesajul Corinei Bud.

Și Corina Caragea a vrut să își exprime regretele pentru decesul lui Andrei Gheorghe:

„RIP Midnight Killer…”.

Andrei Gheorghe a murit pe 19 martie, la vârsta de 56 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

CITEȘTE ȘI: Andrei Gheorghe a murit! Acesta a murit cu 12 ore înainte să fie găsit

Andrei Gheorghe a murit. Florin Călinescu a dat detalii despre viața acestuia

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani – CAUZA MORȚII