Connect with us
Veronica Vulpița - urare de Anul Nou pentru prietenii ei. Ce le-a transmis soția lui Viorel Stegaru

Vedete

Veronica Vulpița – urare de Anul Nou pentru prietenii ei. Ce le-a transmis soția lui Viorel Stegaru

Veronica Vulpița este pregătită să intre în noul an, cel în care va aduce pe lume al doilea copil al familiei Stegaru. Soția lui Viorel nu mai apare pe micile ecrane, dar ține legătura cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Ce le-a transmis Vulpița fanilor în ajun de Anul Nou.

Veronica Stegaru – mesaj de An Nou pentru fanii de pe Instagram

Veronica Stegaru a ținut să le ureze fanilor de pe Instagram La mulți ani și gânduri bune pentru 2021. Vulpița a postat o poză lângă bradul împodobit și le-a transmis celor care o urmăresc pe rețeaua de socializare să aibă un an bun.

„La mulți ani! Un an bun să avem și noi și voi!”, a scris Vulpița pe Instagram.

Soții Stegaru petrec împreună sărbătorile de iarnă. De Crăciun au avut-o la ei și pe fiica lor, care de obicei stă cu bunica ei, la locuința din satul Blăgești. Anul acesta, Veronica și Viorel și-au dorit să o aibă alături și pe cea mică, iar dorința le-a fost îndeplinită.

A fost un an complicat pentru cei doi soți deveniți cunoscuți în România prin intermediul aparițiilor în emisiunea Acces Direct unde și-au povestit viața.

Deși mulți români i-au criticat și au spus că cei doi nu ce să caute la televizor, au fost persoane care i-au îndrăgit, i-au urmărit pe micile ecrane și au rămas alături de ei și după ce nu au mai fost în prim plan.

Soții Stegaru au fani pe Instagram și acolo țin legătura cu ei. Urările de La mulți ani pe care le-au făcut în Ajun de An Nou au primit reacții la scurt timp. Mai multe persoane i-au răspuns Vulpiței și i-au întors urările de bine pentru anul care vine. Cineva a întrebat-o unde este fiica ei, și dacă va petrece Revelionul împreună cu aceasta. Veronica nu a răspuns la această întrebare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top