Veste groaznica pentru Florin Salam! Ce se intampla cu tatal sau

13.08.2016
Veste groaznica pentru Florin Salam! Ce se intampla cu tatal sau

Tatal lui Florin Salam, Ion Stoian, are probleme mari de sanatate si a fost internat la o clinica din capitala Cehiei, Praga. Conform unor surse din anturajul manelistului, citate de cancan.ro, Ion Stoian sufera de cancer la gat.

Ion Stoian a fost un lautar renumit in perioada comunista, insa s-a lasat de muzica. Barbatul este un fumator inrait, acest viciu fiind responsabil pentru problemele sale medicale.

Citeste si: Probleme pentru fata lui Florin Salam: „Ma santajeaza!”

Sora cea mica a lui Florin Salam a anuntat pe Facebook ca tatal sau este grav bolnav. “Te rog Doamne Ajuta-l pe tatal meu sa faca bine!!!Maine e o zi mare pentru noi, pentru toata familia noastra, rugati-va pentru tatal meu sa se faca bine!!!nu ma intrebati ce are va rog!!! imi doresc doar sa traiasca!!!Dumnezeul meu Ajuta-l sa ajunga cu bine in Praga, sa ne spuna doctorul ca va putea face ceva pentru taticul meu!!!!Amin!”, a scris Elena, sora mai mica a lui Salam.

sora lui salam

Sursele citate au marturisit ca relatiile dintre Florin Salam si Ion Stoian se racisera in ultimii ani, insa conditia medicala a acestuia a facut ca toata familia sa se mobilizeze pentru a-i salva viata.