Connect with us
Veste importanta pentru fanii ACDC. Un membru al trupei se retrage

Vedete

Veste importanta pentru fanii AC/DC. Un membru al trupei se retrage

Basistul trupei hard rock AC/DC, Cliff Williams, a dat o veste care ii va intrista foarte mult pe fanii formatiei. Acesta a decis sa se retraga din industria muzicala. In plus, Cliff Williams nu va mai lua parte nici macar la sesiunile de inregistrari care urmeaza sa fie facute de membrii celebrei trupe. Practic, momentul de adio va coincide cu sfarsitul turneului programat din 2016, ‘Rock Or Bust World Tour’.

Basistul va aparea in fata fanilor, pentru ultima oara, la concertul sustinut pe 20 septembrie, la centrul Wells Fargo, din Philadelphia. Explicatia artistului are la baza o nemultumire legata de afectarea stilului trupei. Practic, Williams a acuzat faptul ca trupa a devenit un ”animal schimbat” de-a lungul anilor. Basistul trupei hard rock AC/DC a ajuns la aceasta concluzie din cauza pierderii fostilor membri ai trupei: Malcolm Young, Phil Rudd si Brian Johnson.

Citeste si: De la DOSARELE X la muzica: David Duchovny are propriul album

S-a aflat de ce Carla’s Dreams nu se fotografiaza cu fanii

„Este tot ce am stiut sa fac timp de 40 de ani, dar dupa acest turneu, renunt la inregistrari si alte turnee. L-am pierdut pe Malcolm, chestia cu Phil, apoi cea cu Brian. Trupa este un animal schimbat. Instinctul imi spune ca fac ceea ce trebuie”, a declarat Cliff pentru Gulfshore Life.

Basistul Cliff Williams

Cliff Williams

Cliff Williams

Declaratiile rockerului in varsta de 66 de ani nu au fost comentate pentru moment de ceilalti membri ai trupei. Totusi, actualii membri de la AC/DC au postat un filmulet cu Williams, in care acesta vorbeste despre perioada petrecuta in celebra formatie.

Cofondatorul AC/DC, chitaristul Malcolm Young, s-a retras din activitate in 2014, din cauza ca sufera de dementa severa, iar tobosarul Phil Rudd a fost condamnat la opt luni de arest la domiciliu in 2015, pentru ca a amenintat o persoana cu moartea. In acest an, vocalistul Brian Johnson a trebuit sa renunte la actualul turneu, din cauza riscului de a-si pierde auzul. Retragerea cantaretului britanic in varsta de 68 de ani a fost acoperita cu aducerea solistului trupei Guns N’ Roses, Axl Rose.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top