Connect with us
Vestea tristă a zilei! A murit tatăl Mădălinei Manole

Vedete

Vestea tristă a zilei! A murit tatăl Mădălinei Manole

Tatăl Mădălinei Manole s-a stins din viață după o luptă cruntă cu ultiul tip de virus. Din păcate organismul său nu a rezistat și a făcut un stop cardio respirator. Inițial medicii l-au resuscitat și au reușit să îl aducă la viață, însă la numai câteva ore tatăl marie artiste s-a stins din viață.

Tatăl Mădălinei Manole s-a stins la vârsta de 77 de ani

Tatăl Mădălinei Manole s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani, la numai câțiva ani de la moartea soției sale. Starea de sănătate a acestuia a început să se deterioreze încă de când fiica sa a murit. Acesta s-a luptat foarte mult să facă dreptate în cazul fiicei sale și a considerat mereu că Mădălina Manole nu s-a sinucis. din păcate el și Petru Mircea, soțul Mădălinei, nu s-au înțeles deloc și au avut o relație foarte proastă după decesul artistei.

Acest necaz l-a măcinat enorm pe Iona Manole și totul a culminat cu moartea soției sale acum câțiva ani. Din nefericire Ion Manole s-a infectat cu virusul ucigaș și a pierdut lupta cu viața la nici o săptămână de la internare, miercuri pe 9 septembrie 2020. Anunțul dureros a fost făcut chir de fratele Mădălinei Manole pe o rețea de socializare.

„DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata si soția ta!”, a scris Marian Manole.

Fratele Mădălinei a fost și el infectat și atunci când a fost externat a mărturisit că nu l-a găsit bine deloc pe tatăl său. Deși nu avea niciun simptom specific infecției cu ultimul tip de virus, acesta avea glicemia foarte mare. Bărbatul avea nevoie urgentă de Terapie Intensivă dar nu era niciun loc liber. Într-un final s-a eliberat un loc și tatăl Mădălinei Manole a fost internat, însă nu s-a mai putut face nimic. Când totul părea că merge spre bine, a făcut un stop cardio respirator. Medicii au luptat până în ultima clipă să îl salveze, dar din păcate nu au reușit.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top