Connect with us
Viata Mihaelei Tatu s-a schimbat complet

Vedete

Viata Mihaelei Tatu s-a schimbat complet. Ce mai face acum

Mihaela Tatu a trecut cu bine peste problemele medicale care au făcut-o să se retragă de pe micul ecran. În urmă cu doi ani a suportat o intervenţie chirurgicală care a durat cinci ore, pentru extirparea unui fibrom uterin.

Viata Mihaelei Tatu s-a schimbat complet. A ales să ia o pauză din televiziune, după această operaţie. Şi-a promis că dacă va trece cu bine peste operaţie va face un pelerinaj. S-a ţinut de cuvânt. Anul trecut, în doar şase săptămâni a parcurs, pe jos, peste 800 de kilometri.

„Sunt o persoană credincioasă de când mă ştiu. Am ales să fac Camino de Santiago de Compostela, drumul sfântului Iacob, un pelerinaj catolic de peste o mie de ani. La un an de la operaţie am pornit. Am plecat pentru că am promis şi pentru că am citit mult despre asta şi am fost foarte curioasă.

Până la urmă este aşa cum se spune: Camino te cheamă. Timp de şase săptămâni am parcurs 826 de kilometri. A fost o experienţă unică, o experienţă în care te întâlneşti tu cu tine, vezi cât poţi, ce poţi“, mărturiseşte Mihaela Tatu.

După ce a parcurs peste 800km pe jos, în 6 săptămâni, Mihaela Tatu a făcut o altă schimbare mare în viața sa, s-a mutat in Oradea, unde lucrează de atunci cand s-a lăsat de televiziune.

„E mult mai confortabil să locuiesc aici şi să mă duc din când în când la Bucureşti, decât să stau la Bucureşti şi să vin din când în când aici.

Există filme care trebuie să fie gata de pe o zi pe alta şi atunci pierdeam timp pe drum. În altă ordine de idei, venind la Oradea destul de des, m-am îndrăgostit de oraş.

Şi atunci mi-am creat o zonă de confort. În general am un principiu sau, mai bine zis, ţin cont de un proverb: omul sfinţeşte locul.Unde mă duc, mă duc şi rămân şi-mi fac simţită prezenţa, iar oraşul ăsta chiar merită. Merită să locuiesc în el“, a mărturisit Mihaela Tatu.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top