Connect with us

Vedete

Victor Slav, pregătit să devină din nou tată. Vedeta vrea să se recăsătorească

Victor Slav, pregătit să devină din nou tată. Vedeta vrea să se recăsătorească

Victor Slav este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați de la noi din țară. Celebrul prezentator se bucură de mare succes și este extrem de iubit de oameni, dar mai ales de persoana de lângă el. Victor este pregătit să se căsătorească cu iubita sa, dar și să devină tată pentru a doua oară.

Victor Slav, planuri mari de viitor

Victor Slav și Selina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ doi ani. Cei doi se înțeleg extrem de bine și lucrurile merg ca pe roate între ei, motiv pentru care și-au făcut planuri de viitor. Deși în trecut a mai fost căsătorit și a mai avut eșecuri în relații, se bucură de tot ce are acum și este pregătit să meargă din nou în fața altarului.

Victor a precizat că este un familist convins și acest aspect este cel mai important pentru el. Deși nu a programat nimic, nici căsătoria, nici venirea pe lume a copilului, spune că este pregătit oricând pentru un astfel de viitor și lasă lucrurile să vină de la sine, fără a pune presiune prea mare pe el sau pe partenera lui de viață.

„Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei.

Nu spun niciodată, niciodată. Nu am exclus acest lucru. Nu putem știi ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta”, a dezvăluit Victor Slav într-un interviu pentru viva.ro.

Victor Slav are o relație perfectă

Victor Slav spune că este foarte norocos, pentru că are o parteneră extrem de înțelegătoare, care îl completează perfect și nu îl stresează deloc. Chiar dacă este un bărbat curtat și apreciat de femei, Selina știe că are ochi doar pentru ea și nu îi reproșează nimic.

Prezentatorul spune că a găsit la Selina tot ce avea nevoie și se declară un bărbat fericit. Slav spune că iubita lui îi este mereu alături și l-a sprijinit în tot ce a făcut. Când a întâmpinat probleme, ea a fost cea care l-a ajutat să caute soluții și a muncit alături de el.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top