Connect with us
VIDEO Gest socant facut de Justin Bieber. Cum si-a umilit o fana

Vedete

VIDEO Gest socant facut de Justin Bieber. Cum si-a umilit o fana

Pentru un fan adevarat, niciun moment nu se compara cu acela in care il ai pe Justin Bieber la cativa centimetri de tine. Numai ca, dupa cum il stie toata lumea, cantaretul canadian nu reactioneaza intotdeauna in cel mai placut mod cu putinta cand este abordat de fane.

Hollywood Life a publicat in urma cu cateva ore un videoclip in care Justin Bieber are un comportament socant. Aflat in masina in scaunul din dreapta, cantaretul arunca un ambalaj catre o fana si apoi inchide geamul masinii: totul pentru ca i-a cerut o poza cu el. „Putem sa ne facem un selfie?”, s-a auzit in multime. Bieber a deschis geamul masinii si a inceput sa bajbaie ceva (reporterii de la Hollywood Life spun ca ar fi vorba de o injuratura) si a aruncat cu gunoi catre multime.

Justin Bieber, in centrul unui nou SCANDAL! Vezi ce a facut cantaretul la un concert din Norvegia VIDEO

Un bodyguard l-a luat de gat pe JUSTIN BIEBER desi cantaretul a prezentat DOVADA. Vezi despre ce este vorba

Justin Bieber ii deceptioneaza din ce in ce mai tare pe fani. Cantaretul a participat recent la un eveniment in care trebuia sa se intalneasca cu fanii pentru poze. Simpatizantii din Australia s-au fotografiat, in cele din urma, cu un carton cu corpul lui Bieber de marime reala si asta pentru ca artistul a anuntat in ultimele clipe ca nu isi mai face poze cu fanii, nici la evenimente unde este in siguranta, dar nici in backstage, la concerte. Cantaretul sustine ca fanii sunt adesea agresiv si dupa fiecare intalnire face to face cu acestia este trist si deprimat.

Pana si regretatul Prince era dezgustat de comportamentul lui Bieber. „Presa analizeaza acum personalitatile vedetelor , iar ele cred ca este suficient daca iti faci un reality show sau apare pe net un videoclip sexual. Au transformat asta in arta. Pana si Justin Bieber pare ca merita respect in ziua de azi”, spunea cantaretul intr-un interviu, scrie la.eonline.com.

Vezi VIDEOCLIPUL cu gestul socant facut de Justin Bieber AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top