Connect with us
Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei, a vorbit despre Alex Velea și culisele relației dintre acesta și Antonia.

Vedete

Vincenzo Castellano, despre Alex Velea: „Ce treabă am eu cu…”

Vincenzo Castellano și Antonia au fost legați de o poveste de dragoste, din care a rezultat și o fetiță, pe nume Maya. În ultimii ani, s-a scris mult despre procesul de divorț dintre cei doi și custodia fetiței, care locuiește în prezent în Italia.

După ce Antonia l-a născut pe Akim, băiețelul ei și al lui Alex Velea, Vincenzo a vorbit în sfârșit despre relația pe care o are cu cântărețul.

Italianul spune că Antonia și Velea au început să se vadă în momentul în care el și cântăreața nu mai erau împreună de luni bune. El a mai precizat că „Antonia nu este materialistă. Dacă era nu se uita la Velea.’’

Citește și: Antonia, mesaj PORNO pe Internet. Ce îi face Alex Velea

Vincenzo nu a vorbit niciodată cu Velea

Vincenzo Castellano spune că nu a vorbit niciodată cu Alex Velea și nu pare a avea de gând să o facă.

Niciodată nu am discutat. Când a venit în Italia a stat la hotel. Ce treabă am cu el? Din păcate, aşa a fost să fie ca eu să fiu trecut drept tatăl copiilor lui, dar chestia asta se va rezolva cât de curând. Actele depuse la notar expiraseră, însă am refăcut dosarul, astfel că pe la jumătatea lunii februarie vom divorţa aici, în ţară. Am ajuns la o înţelegere, iar fetiţa va rămâne la mine, iar Antonia va putea veni să o vadă şi să o ia în România ori de câte ori va dori.

Nu am pretenţie la pensie alimentară pentru Maya. Fetiţa mea a început şcoala, este clasa I, are un rost în Italia. Eu, alături de părinţii mei şi de sora mea, o cresc foarte frumos. Copilul nu a mai venit în România de vreo 3-4 ani, pentru că Antonia nu avea timp de ea. În weekenduri mergea la concerte, iar în timpul săptămânii la studio şi o lăsa cu bona. N-am fost de acord aşa, a spus Vincenzo, pentru click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top