Connect with us
Viorel Cataramă are simptome de Covid-19, după ce s-a infectat voit

Vedete

Viorel Cataramă are simptome de Covid-19, după ce s-a infectat voit

Viorel Catamară se numără printre cei suspicioși cu privire la infecția cu Covid-19, așa că a decis să se infecteze voit pentru a demonstra că nu va păți nimic. Soția și-a luat fetița și a plecat de acasă, pentru că s-a temut pentru sănătatea ei. În tot acest timp Viorel Cataramă a mers într-un sat care este declarat focar de coronavirus și s-a îmbrățișat cu localnicii. La scurt timp au apărut și simptomele.

Viorel Cataramă are simptome de Covid-19, după ce s-a infectat voit

„Nu m-am testat încă. M-am dus acolo să demonstrez că nu voi păți nimic, m-am dus într-un focar de coronavirus. Bărbulești este, ca număr de persoane infectate raportate la numărul de locuitori, pe numărul unu. M-am dus ca să demonstrez că stăm degeaba în casă, că prăbușim economia degeaba, fără motiv. Acest virus va exista, îl vom lua cu toții și în proporție de peste 95% nu vom avea nimic. Statul va trebui săs e ocupe de persoanele vulnerabile și nu să ne aresteze pe toți la domicliu, să nu ne lase să muncim și să ne ia drepturile și libertățile fundamentale”, spune Viorel Cataramă pentru Antena3.

Omul de afaceri a subliniat că își dorește să demonstreze că nu va păți nimic și chiar dacă acum ar simptome ușoare, speră să treacă cu bine peste acest episod pentru a-și valida punctul de vedere, conform căruia acest virus nu este atât de periculos pe cât se vehiculează. El mai este de părere că legile din România sunt strâmbe și toate restricțiile impuse de autorități nu ne-au ajutat prea mult în aceasă perioadă.

„Protestez împotriva unor legi strâmbe în România. Situația este extrem de gravă, nu putem să mai familentăm România! Următoarele zile sunt decisive. Eu am anumite simptome. Sper să nu pățesc nimic ca să pot să demonstrez că nu pățesc nimic”, mai spune acesta.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top