Connect with us
Viorel Lis se simte tot mai rău! ”Nu prea mai poate să vorbească...”

Vedete

Viorel Lis se simte tot mai rău! ”Nu prea mai poate să vorbească…”

Se pare că problemele medicale ale lui Viorel Lis, nu vor să nu îi mai dea pace. După două luni de la externare, fostul primar al Capitalei este tot mai slăbit și abia mai poate să vorbească, de multe ori apelând la gesturi și în cele mai fericite cazuri vorbește în șoaptă. Iar problemele par să nu fie doar astea, Viorel Lis are probleme și la sistemul locomotor,  se deplasează greoi.

Soția sa, Oana Lis, îi stă în continuare aproape și îl îngrijește cum știe ea mai bine.

“Este sotul meu si il iubesc, trebuie sa fiu alaturi de el in orice moment, fie ca este vorba de boala sau de vreo bucurie” , declara Oana Lis acum două luni.

Însă ultimele declarații ale acesteia sperie pe mulți dintre noi. Se pare că după două luni de zile, fostul edil se simte din ce în ce mai rău, abia mai putând să comunice cu soția sa.

“Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit acasa, de la atacul cerebral, nu prea mai poate sa vorbeasca. Oboseste daca spune ceva. Este cumplit, dar adevarat, starea lui este grava si abia mai se deplaseaza. Ce sa spun…nu poate sa mai comunice cu mine decat prin semne si, uneori, in cazuri fericite, in soapta”, a declarat Oana Lis pentru WOWbiz.ro.

Cum a început totul

În vârstă de 74 de ani, Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral pe 27 aprilie. Vă reamintim că Viorel Lis s-a operat de colecist în luna noiembrie a anului 2017. Intervenția chirurgicală a fost extrem de delicată. După operația suferită, Oana Lis a făcut mărturisiri şocante despre soțul ei.

Citește și: Oana Lis, momente dificile alături de Viorel

Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbizul din România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top