Connect with us
Viorel Lis și Oana vor cu orice preț să devină părinți

Vedete

Viorel Lis și Oana vor cu orice preț să devină părinți

Viorel Lis și Oana sunt un cuplu deja celebru în showbizz-ul românesc datorită diferenței de vârstă. Deși Viorel se află la o vârstă înaintată, își doresc cu ardoare un copil.

Viorel Lis și Oana vor cu orice preț să devină părinți

Deși mulți îi consideră unul dintre cele mai „ciudate” și totuși mai longevive cupluri din showbizz-ul românesc, aceștia rezistă. Nu numai că rezistă de mulți ani, dar își doresc de foarte mult timp un copil.

Deși Viorel nu este de mult timp la vârsta de a mai face copii, Oana Lis nu își abandonează visul. De fapt, își petrec timpul ca un cuplu normal și blonda începe deja să facă pregătiri pentru noul rol de mămică.

Cei doi au mai declarat în public că își doresc un copil. Deși ne aflăm în plină criză medicală și libertatea de mișcare ne-a fost suprimată, cei doi au făcut pași importanți. Pentru a-și îndeplini visul de a avea un copil, cei doi s-au hotărât să adopte un copil.

Soția lui Viorel are 41 ani și a susținut că vor merge cu planul lor până la capăt. După cum se știe deja, procesul de adopție în țara noastră este extrem de complicat. Deși au început procesul înainte de instalarea carantinei, momentan procesul a fost pus pe pauză.

Aceștia vor aștepta până va trece epidemia cu Covid-19 și vor continua procesul pentru a-și împlini visul.

În plus,  Oana a spus că nu are nici cea mai mică temere legată de rolul de mamă. De fapt, a făcut mărturisiri emoționante. Aceasta a fost persoana care și-a crescut frații odată ce mama lor s-a stins.

 “Da, îmi doresc foarte mult un copil. Am luat în calcul toate aspectele, m-am interesat despre procedură. Am început să fac dosarul dinainte de pandemie, însă din cauza situației, am stagnat și vom relua după ce se termină nebunia asta. Până voi avea copilașul, vor trece probabil 6 luni, până la 2 ani. Deja aranjez camera, m-am apucat să gătesc. Nu îmi este frică pentru că eu am crescut cu responsabilități, după ce a murit mama, mi-am crescut frații. Chiar îmi imaginez cum ar fi să dorm cu copilul, să merg cu el în mașină. Viorel spune că trebuia să facem demult asta”, a declarat Oana Lis pentru click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top