Connect with us
Virgil Ianţu, despre problemele financiare: “Mi-aş fi dorit banii lui din căciulă”

Vedete

Virgil Ianţu, despre problemele financiare: “Mi-aş fi dorit banii lui din căciulă”

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune din România. Deși a prezentat de-a lungul timpului numeroase emisiuni de mare succes, el a rămas un om simplu, pe care faima nu l-a schimbat. Este cu picioarele pe Pământ și a povestit deschis despre cele mai grele momente ale sale într-un interviu foarte sincer.

Virgil Ianţu, despre problemele financiare: “Mi-aş fi dorit banii lui din căciulă”

Virgil Ianțu și-a amintit despre perioada în care avea numeroase probleme financiare, care însă nu l-au deznădăjduit. Din contra, el a rămas pozitiv chiar și în vremuri de restriște și asta l-a ajutat să devină omul puternic care este acum.

Întrebat dacă s-a lovit vreodată de lipsuri financiare, el a răspuns: „Normal! La un moment dat mă uităm cu invidie la un cerşetor de lângă metroul Titan. Mi-aş fi dorit banii lui din căciulă. Chiar şi în astfel de perioade am fost pozitiv şi m-am bucurat de ce aveam, şi nu mă plângeam de ce îmi lipsea.”, a declarat Ianțu pentru okmagazine.

Într-un interviu mai vechi Virgil Ianțu povestea că nu și-a dorit niciodată o familie și copii, însă acum are cea mai frumoasă familie alături de care este foarte fericit. „Nu mi-am dorit niciodată să stau alături de o femeie și să am un copil. Nu mi-am propus asta. Nu mi-am dorit. Aveam 30 de ani, nu-mi păsa de nimic, stăteam singur, aveam prieteni și făceam ce voiam când voiam. Și s-a întâmplat pur și simplu.

Când cauți prea mult ceva poate că trec lucruri bune pe lângă tine dorind să găsești ceva perfect. Eu cred că e mai bine să lași lucrurile să se întâmple, să curgă natural. Nu să grăbești nici însurătoarea, nici statul împreună. Trebuie lăsate lucrurile în mod natural.”, a declarat Virgil Ianțu acum câțiva ani.

Citește și: Actriţa americană Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer în ultimul stadiu

Citește și: Horoscop Neti Sandu 5 februarie 2020. Capricornii au noroc în dragoste azi

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top