Connect with us
Virgil Ianțu a acordat un interviu în care a vorbit despre aspectele intime din viața sa. De ce nu are soție și copii.

Vedete

Virgil Ianțu, dezvăluiri surprinzătoare: „Nu mi-am dorit soție și copii”

Virgil Ianțu a acordat un interviu în care a făcut unele dezvăluiri surprinzătoare. Fostul prezentator tv a vorbit și despre planurile sale.

„Nu mi-am dorit niciodată să stau alături de o femeie și să am un copil. Nu mi-am propus asta. Nu mi-am dorit. Aveam 30 de ani, nu-mi păsa de nimic, stăteam singur, aveam prieteni și făceam ce voiam când voiam. Și s-a întâmplat pur și simplu. Când cauți prea mult ceva poate că trec lucruri bune pe lângă tine dorind să găsești ceva perfect. Eu cred că e mai bine să lași lucrurile să se întâmple, să curgă natural. Nu să grăbești nici însurătoarea, nici statul împreună. Trebuie lăsate lucrurile în mod natural.

Virgil Ianțu, despre revenirea în televiziune

M-am gândit în primul rând și la ce fac eu greșit, am încercat să văd ce fac eu greșit. Nu e bine să dăm vina întotdeauna pe alții, cred eu. Se poate să fie și vina conjuncturii, dar cred că trebuie să vedem mai întâi ce să facem cu noi, să facem analiză obiectivă. Nu renunț, îmi doresc să revin în televiziune, știu că aș putea să fac lucruri faine, mai ales că am și vârsta și experiența. Știu ce mi-aș dori, știu cum ar arăta emisiunea, știu cum aș fi eu. Dar dacă se întâmplă, în mod natural, dacă vine cineva cu o propunere care mă face să vibrez și îmi vin idei în cap atunci știu că vreau să fac acel format. Da, mi-aș dori.”, a declarat Virgil Ianțu la Antena Stars.

Citește și: Singura imagine cu Sotia lui Florin Calinescu! Drama actorului!

În prezent, Ianțu este căsătorit cu Roxana, cu care are o fată pe nume Jasmina Maria.

FOTO: Cancan.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top